Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évesen nagyon furcsa ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen nagyon furcsa ha még nem csókolóztam és szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Sosem voltam egy nagy társasági lény, lefoglalt a tanulás. Nemrég kezdtem el úgymond társaságba járni, a munkahelyen is igyekszek barátkozni, velük ebédelni. Interneten, Tinderen is próbálok ismerkedni, de 2 hétig beszélek egy fiúval és utána megszakad a beszélgetés, a találkozás fel sem merül. Edző terembe, csoportos órákra is elkezdtem járni. Kedves, okos, aranyos lánynak tartanak, külsőre átlagos vagyok, vékony, nem sminkelek nagyon,de igyekszek csinos lenni. Pszichológushoz is járok, önbizalom hiány meg régi sérelmek miatt.
2022. máj. 14. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Derniére Danse, neked meg a. Fax bajod van?
2022. máj. 14. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Pont a te csőegyszerű, bárminemű árnyalatságtól, komplexitástól mentes világképed az, ami nem, vagy csak specifikus esetekben rímel a valóságra, de mivel megvan a következetes belső logikája, olyan érvekkel támadható csupán, amelyek kívül esnek az általad kijelölt keretrendszeren (= világképeden), de azokat kényelmesen le tudod rázni annyival, hogy hazugságok, úgyhogy tök felesleges leállni veled vitázni. Egyedül azt kérem, hogy tartsd meg a hülyeségedet magadnak meg a haverjaidnak, ne a lányok elméjét mérgezd bűntudatkeltéssel.

2022. máj. 14. 19:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem ez a megszokott, semmi probléma nincs ezzel. Mások voltak eddig a prioritásaid, nem mindenkinek ugyanúgy fontos a párkeresés.

Szerintem elõrébb vagy, mint azok akik szar kapcsolatokban vannak, csak hogy kipipálhassák, hogy nekik már van valakijük.

Dolgozz magadon, építsd az önbizalmad és az önbecsülésed, amikor lesz megfelelõ személy akkor elkötelezõdhetsz te is. 24F

2022. máj. 14. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy nincs három diplomám? 😀
2022. máj. 14. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtál újat ezzel.
2022. máj. 14. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

ne görcsölj ezen, a saját tempodban csináld amit jónak látsz ne foglalkozz másokkal

furcsánanak nem furcsa, maximum ritka

de most h neki ültél majd megléped ezeket is szépen sorjában, a te életed a te dolgod

2022. máj. 14. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ideje elengedni ezt a szüzesség témát, elmész valami férfi prostihoz max és ennyi, de komolyan valaki magyarázza már meg hogy a szüzesség elvesztése mióta teljesítmény?XD Nem gáz, szard le mit mondanak mások.
2022. jún. 23. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
azota hogy haladsz?
2022. jún. 23. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!