Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen nagyon furcsa ha még nem csókolóztam és szűz vagyok?
Pont a te csőegyszerű, bárminemű árnyalatságtól, komplexitástól mentes világképed az, ami nem, vagy csak specifikus esetekben rímel a valóságra, de mivel megvan a következetes belső logikája, olyan érvekkel támadható csupán, amelyek kívül esnek az általad kijelölt keretrendszeren (= világképeden), de azokat kényelmesen le tudod rázni annyival, hogy hazugságok, úgyhogy tök felesleges leállni veled vitázni. Egyedül azt kérem, hogy tartsd meg a hülyeségedet magadnak meg a haverjaidnak, ne a lányok elméjét mérgezd bűntudatkeltéssel.
Attól hogy nem ez a megszokott, semmi probléma nincs ezzel. Mások voltak eddig a prioritásaid, nem mindenkinek ugyanúgy fontos a párkeresés.
Szerintem elõrébb vagy, mint azok akik szar kapcsolatokban vannak, csak hogy kipipálhassák, hogy nekik már van valakijük.
Dolgozz magadon, építsd az önbizalmad és az önbecsülésed, amikor lesz megfelelõ személy akkor elkötelezõdhetsz te is. 24F
ne görcsölj ezen, a saját tempodban csináld amit jónak látsz ne foglalkozz másokkal
furcsánanak nem furcsa, maximum ritka
de most h neki ültél majd megléped ezeket is szépen sorjában, a te életed a te dolgod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!