Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évesen nagyon furcsa ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen nagyon furcsa ha még nem csókolóztam és szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Sosem voltam egy nagy társasági lény, lefoglalt a tanulás. Nemrég kezdtem el úgymond társaságba járni, a munkahelyen is igyekszek barátkozni, velük ebédelni. Interneten, Tinderen is próbálok ismerkedni, de 2 hétig beszélek egy fiúval és utána megszakad a beszélgetés, a találkozás fel sem merül. Edző terembe, csoportos órákra is elkezdtem járni. Kedves, okos, aranyos lánynak tartanak, külsőre átlagos vagyok, vékony, nem sminkelek nagyon,de igyekszek csinos lenni. Pszichológushoz is járok, önbizalom hiány meg régi sérelmek miatt.
2022. máj. 14. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
A leírtak alapján igen.
2022. máj. 14. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 20. életévem betöltése után kezdtem ezeket (legalábbis ami önszántamból történt), úgyhogy beszólni nem fogok, inkább csak annyit mondok, hogy jelenleg jó úton jársz, szóval nincs értelme rugóznod azon, ami eddig volt vagy nem volt.
2022. máj. 14. 18:32
 3/18 anonim ***** válasza:

Mit takar az , hogy "nemrég"?

Mikor?

2022. máj. 14. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az a leírtak alapján. Nyilván van egy alap problémád, az jó ha felismerted, és sok szinten dolgozol rajta.

Ha nyitsz a világra, a világ is nyitni fog rád!

2022. máj. 14. 18:34
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
A primitív embereknek furcsa, a többiek meg látják, hogy eddig más volt a prioritás.
2022. máj. 14. 18:36
 6/18 anonim ***** válasza:
7%

Tőlem lehetnél 35 évesen is szűz ha jól néznél ki. Viszont egy nő, aki 24 évesen szűz, az kizárt, hogy jól nézzen ki, különben millió csatornán kapta volna a jobbnál jobbaktól a megkeresést. Gondolom ronda vagy. Önbizalom kérdés meg semmit se számít, még egy férfinál se nem hogy egy nőnél... Kinézet alapján választanak emberek.

Gondolom téged is megkörnyékeztek életed során számtalanszor, csak azokat te észre se vetted, mert te is a felső 10%-ról álmodozol. Félre ne érts semmi baj sincs ezzel, de ha te nem tartozol nőként abba a kategóriába, akkor ne lepődj meg, ha egyedül maradsz.

Pszichológus csak akkor tud segíteni, ha megelégszel a szinteden levőkkel, más embereket nem fog tudni meggyőzni, hogy egy szinten alulival (veled) álljanak le.

2022. máj. 14. 18:56
 7/18 anonim ***** válasza:
16%
Troll
2022. máj. 14. 19:06
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Muszáj minden társkereséssel kapcsolatos kérdésnél nyomnotok ezt a toxikus phaszságot?

2022. máj. 14. 19:16
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
2022. máj. 14. 19:16
 10/18 anonim ***** válasza:
21%

Gondolom nő vagy. Foglald össze miben tévedtem ;). De ne a te fejedben levő elméleti optimális zagyvaság alapján, hanem ami a valóság...

2022. máj. 14. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!