Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen nagyon furcsa ha még nem csókolóztam és szűz vagyok?
Mit takar az , hogy "nemrég"?
Mikor?
Nekem nem az a leírtak alapján. Nyilván van egy alap problémád, az jó ha felismerted, és sok szinten dolgozol rajta.
Ha nyitsz a világra, a világ is nyitni fog rád!
Tőlem lehetnél 35 évesen is szűz ha jól néznél ki. Viszont egy nő, aki 24 évesen szűz, az kizárt, hogy jól nézzen ki, különben millió csatornán kapta volna a jobbnál jobbaktól a megkeresést. Gondolom ronda vagy. Önbizalom kérdés meg semmit se számít, még egy férfinál se nem hogy egy nőnél... Kinézet alapján választanak emberek.
Gondolom téged is megkörnyékeztek életed során számtalanszor, csak azokat te észre se vetted, mert te is a felső 10%-ról álmodozol. Félre ne érts semmi baj sincs ezzel, de ha te nem tartozol nőként abba a kategóriába, akkor ne lepődj meg, ha egyedül maradsz.
Pszichológus csak akkor tud segíteni, ha megelégszel a szinteden levőkkel, más embereket nem fog tudni meggyőzni, hogy egy szinten alulival (veled) álljanak le.
Muszáj minden társkereséssel kapcsolatos kérdésnél nyomnotok ezt a toxikus phaszságot?
Gondolom nő vagy. Foglald össze miben tévedtem ;). De ne a te fejedben levő elméleti optimális zagyvaság alapján, hanem ami a valóság...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!