Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotoknak női lelki társa lenne, akivel mindent megbeszél? És a kedves hölgy nem tud magaba tartani semmit, tehát mindent kibeszel..
Persze, az a jó amit ő mond..
Azt kellene csinálnom.
Úgy kéne élnem.
Barátnőm nem örülne!
Nekem nincs lelki társam, de elfogadnék barátnak egy 18-22 közötti 170 magas dögös kiscsajt lelki társnak!
Menekulj...
Az én volt párom ugyanezt csinálta.
Mindent kibeszelt, tudta melyik barátjának mit kell mondania, hogy O jó fénybe tűnjön fel.
Persze vitákról is beszámolt, de annyira irrealis dolgai voltak, és ha szóvá tettem, mindennek elhordott.
Ha azt mondták O a hülye, az se számított,megoldotta, hogy ő ilyen, én vagyok a hibás.
Ha szóvá tettem, hogy azért ha ide jön, miért a szomszéd épületbe lévő nővel kell irkalnia..
Kotekedtem...
Ha mondta annak nagyobb a feneke..
Az is természetes.
Az ilyen, amaz olyan, tiszta kaméleon volt.
Nekem is az kellett volna lennem.
Ahonnan épp fúj a szél,úgy kellett volna viselkednem.
És nem érti mi a baj ezzel.
Primitív,buta ember, kapcsolatra alkalmatlan
Egy valamihez értenek hazudni, és a másikat elhordani mindennek.
Sajnos a tükröt nem ismerik ezek.
Fuú, az előző válasza az én exemre hasonlít.
Csakozik ezerrel, szerintem ez náluk a kapuzárási pánik.
Majd egyszer rájön, hogy csak én bírtam elviselni a természetet, mert nagyon más ahogy előadja magát, és amilyen a valóságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!