Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, hogy van ez a "frendzón" dolog?
Próbálkozik a pasi. Erre vagy lekoccoljátok, vagy jön a szerintem legmegalázóbb duma, a : "Legyünk barátok, jó?"
És itt jön a csavar. Ha a szerencsétlen srác ezt be is xopja, akkor és ott, később pofára esik, mert nem is akartok semmiféle "barátságot". Hiszen hiába egy baráti gesztus, nem fogadjátok el.

Nem tudom, én általában vállalom, hogy elmondjanak minden ronda qrvának a visszautasítás után, minthogy kerüljem a konfliktust.
De teljesen megértem azokat a nőket, akik már belefáradtak az elutasítás után alkudozó meg háborgó hímek kezelésébe és inkább előrántják a barátság kártyát.
Normális ember úgyis tudja, hogy ez nem igazi barátság, mert az csak akkor létezik, ha egyik fél sem nyomul a másikra. Viszont egy korrekt gesztus, ami arra vonatkozik, hogy attól, hogy nem egymást keressük és nem tetszünk egymásnak, még nem kell ellenségként kezelni a másikat.

He?
Az ugye megvan hogy a te egyszeri személyes tapasztalataid nem vetíthetőek ki a teljes lakosságra?

Mi nálad a "baráti gesztus"?
És miért megalázó, ha valaki a barátod akar lenni?

Ha a férfi többet akar nem vonzódik hozzá a nő, de a férfi belemegy mert úgy gondolja hogy meg lehet ezen fordítani
Ebből is szoktak bonyodalmak lenni

Ez lerázós szöveg, nem akar megbántani, de nyilván nem gondolja senki komolyan,hogy barátok lesztek.
A barátság itt annyit jelent,hogy ne hari, csendben kopj le.

A barátság ennél szorosabb és bonyolultabb dolog.
Csak úgy egy ful idegen pasinak, akivel ismerkedtem nem mondom azt, h legyünk csak barátok...minek.
Van olyan férfi barátom, aki anno visza utasított és tízen plusz éve barát. Egyszerűen így alakult.
N 30

"hiába egy baráti gesztus, nem fogadjátok el."
Konkrétan?
Mikor nem fogadtam el, kitől, mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!