Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legjelentősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjelentősebb dolog eddig, amit a párod mondott neked?

Figyelt kérdés

Aminek ugy rendesen súlya van, kifejezi feléd az érzelmeit ezzel, a kézkérésen és szeretleken kívül.

Amivel elmondja mennyit jelentesz neki. Ami a legnagyobb súlyú volt eddig.

Vagy exedtől.

#legnagyobb vallomások
2022. ápr. 30. 19:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Amit ugy nagyon jól esett hallani es megmaradt.
2022. ápr. 30. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer a férjem azt mondta, hogy az ő sikerei mögött ott van az erős nő, aki támogatja és motiválja őt az életben. Ez nekem annyira jól esett. Kifejezte, azt, hogy mennyire szüksége van rám és hogy mennyire erős és kitartó nőnek gondol. Sose kaptam férfitól ilyen bókot.
2022. ápr. 30. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán az, hogy a kapcsolatunk a legjobb dolog, ami vele történt és tudom, hogy ezt teljesen komolyan is gondolta.
2022. ápr. 30. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
11%
Hogy mindig lejáratom.
2022. ápr. 30. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:

En amit kaptam eddig:

Dehisz mindig kereslek mindig hivlak mindig jövök hozzád. Sokáig akarok veled lenni.

Mit akarsz te tőlem? kérdésre annyit kapok:Téged.

Most ezektől padlót kéne fognom?

2022. ápr. 30. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Hogy neki is Orbán Viktor a kedvenc politikusa. 🧡
2022. ápr. 30. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Te egy jó csaj vagy, és büszke vagyok rád💘
2022. máj. 5. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Sztori: vettem egy "Family" feliratos, több fotós képkeretet. Otthon pedig elkezdte tervezgetni, hogy hova milyen képet fog tenni rólunk, meg majd utána a kutyánkról, később pedig a gyerekünkről.. 🙂 Kérdeztem, hogy a szüleiről esetleg nem akar? Mert hely épp lenne neki. Mire azt mondta, hogy "Nem, hiszen nekem már te vagy a családom"

Aztán veszekedés után (jelzem, tök hülyeségen): "Mindent megtennék, hogy jobban érezd magad"

+1 "Soha nem tudok betelni a szexiségeddel. Szeretem nézni mikor meztelenül mászkálsz. Meg mikor mosolyogsz rám"

2022. máj. 5. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

A lánykérésen és a szeretleken kívül:

- Te vagy a lelki társam

- Veled akarom leélni az életem

- Nélküled csak vegetáltam, azóta élek igazán, hogy te vagy nekem ,( 12 éve)

36/N, a férjem 33 éves:)

2022. máj. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!