Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjelentősebb dolog eddig, amit a párod mondott neked?
Aminek ugy rendesen súlya van, kifejezi feléd az érzelmeit ezzel, a kézkérésen és szeretleken kívül.
Amivel elmondja mennyit jelentesz neki. Ami a legnagyobb súlyú volt eddig.
Vagy exedtől.

En amit kaptam eddig:
Dehisz mindig kereslek mindig hivlak mindig jövök hozzád. Sokáig akarok veled lenni.
Mit akarsz te tőlem? kérdésre annyit kapok:Téged.
Most ezektől padlót kéne fognom?

Sztori: vettem egy "Family" feliratos, több fotós képkeretet. Otthon pedig elkezdte tervezgetni, hogy hova milyen képet fog tenni rólunk, meg majd utána a kutyánkról, később pedig a gyerekünkről.. 🙂 Kérdeztem, hogy a szüleiről esetleg nem akar? Mert hely épp lenne neki. Mire azt mondta, hogy "Nem, hiszen nekem már te vagy a családom"
Aztán veszekedés után (jelzem, tök hülyeségen): "Mindent megtennék, hogy jobban érezd magad"
+1 "Soha nem tudok betelni a szexiségeddel. Szeretem nézni mikor meztelenül mászkálsz. Meg mikor mosolyogsz rám"

A lánykérésen és a szeretleken kívül:
- Te vagy a lelki társam
- Veled akarom leélni az életem
- Nélküled csak vegetáltam, azóta élek igazán, hogy te vagy nekem ,( 12 éve)
36/N, a férjem 33 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!