Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli emberek! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli emberek! Hogyan élitek az életeteket?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek jelenleg két és fél éve, ebből a felét már élettársi kapcsolatban töltöttük. Ez előtt is hosszú távú kapcsolatban voltam, akkor három évig. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet egyedül élni. Egy pár hete össze vesztünk a párommal és akkor valami megtört bennem, elkezdtem rettegni attól, hogy vége lehet és bele gondoltam, hogy egy költözés, majd az egyedüllét mekkora fájdalom lenne. Fogalmam sincs, milyen egyedül lenni, utoljára gyerek voltam még, amikor nem szerettem senkit. Mindenkinek más hozzá a boldogságot, nekem az, ha valakit szerethetek, gondoskodhatok róla, boldoggá tehetem. Mások szerint talán ez nem jó, de nekem igenis az hozza az örömöt, ha a másikat haza várom, vagy én érek haza hozzá munka után.

Szinglik, hozzátok szól a kérdésem. Leginkább azokhoz a szinglikhez, akik élvezik is az egyedüllétet. Ti hogyan élitek az életeteket? Hogyan telik egy nap?

Köszönöm szépen.

23/n

2022. máj. 12. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jól élek, bár sokat kell dolgoznom, hogy fizetni tudjam az albérletet és a kiadásaimat. De mindennapot igyekszem pozitívvá tenni, finomakat főzni, elmenni enni valahol, koncertekre, színházba, kirándulni járni is imádok. Mindig azt csinálhatom, amihez kedvem van, senkihez sem kell alkalmazkodni. Ha egy szombaton fáradt vagyok, akkor lazulok egész nap, nem kell más igényeit kiszolgálnom. Én annyira szeretek ilyen szabadon élni, hogy erről már nehezen mondanék le, pl olyan pasik akik nagy ritkán próbálkoznaj nálam, olyanokért semmiképp.
2022. máj. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!