Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli emberek! Hogyan élitek az életeteket?
Párkapcsolatban élek jelenleg két és fél éve, ebből a felét már élettársi kapcsolatban töltöttük. Ez előtt is hosszú távú kapcsolatban voltam, akkor három évig. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet egyedül élni. Egy pár hete össze vesztünk a párommal és akkor valami megtört bennem, elkezdtem rettegni attól, hogy vége lehet és bele gondoltam, hogy egy költözés, majd az egyedüllét mekkora fájdalom lenne. Fogalmam sincs, milyen egyedül lenni, utoljára gyerek voltam még, amikor nem szerettem senkit. Mindenkinek más hozzá a boldogságot, nekem az, ha valakit szerethetek, gondoskodhatok róla, boldoggá tehetem. Mások szerint talán ez nem jó, de nekem igenis az hozza az örömöt, ha a másikat haza várom, vagy én érek haza hozzá munka után.
Szinglik, hozzátok szól a kérdésem. Leginkább azokhoz a szinglikhez, akik élvezik is az egyedüllétet. Ti hogyan élitek az életeteket? Hogyan telik egy nap?
Köszönöm szépen.
23/n

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!