Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli emberek! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli emberek! Hogyan élitek az életeteket?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek jelenleg két és fél éve, ebből a felét már élettársi kapcsolatban töltöttük. Ez előtt is hosszú távú kapcsolatban voltam, akkor három évig. Nem tudom elképzelni, hogyan lehet egyedül élni. Egy pár hete össze vesztünk a párommal és akkor valami megtört bennem, elkezdtem rettegni attól, hogy vége lehet és bele gondoltam, hogy egy költözés, majd az egyedüllét mekkora fájdalom lenne. Fogalmam sincs, milyen egyedül lenni, utoljára gyerek voltam még, amikor nem szerettem senkit. Mindenkinek más hozzá a boldogságot, nekem az, ha valakit szerethetek, gondoskodhatok róla, boldoggá tehetem. Mások szerint talán ez nem jó, de nekem igenis az hozza az örömöt, ha a másikat haza várom, vagy én érek haza hozzá munka után.

Szinglik, hozzátok szól a kérdésem. Leginkább azokhoz a szinglikhez, akik élvezik is az egyedüllétet. Ti hogyan élitek az életeteket? Hogyan telik egy nap?

Köszönöm szépen.

23/n

2022. máj. 12. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
8-16-ig dolgozom, szeretek főzni, sütni, képzem magam szakmailag, kb 10-12 órát sportolok hetente, ironman-re készülök tökéletesen boldog vagyok, voltam pár randin az elmúlt 1 évben, de kb menekültem mindről, egyszerűen kedves sincs hozzzá, hogy megint valaki beledumáljon az életembe, korlátozzon. Én nagyon szeretek egyedül lenni. 31 éves férfi vagyok.
2022. máj. 12. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Elváltam,azóta volt két kapcsolatom.De szerencsére véget értek.

Kiválóan el vagyok egyedül, és soha többé nő nem lesz része az életemnek.

Bizony :)

53F

2022. máj. 12. 10:45
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem még egy hölgy is ide talál. Szerintem ilyen téren a férfiak függetlenebbek nálunk.

2022. máj. 12. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Kapcsolatfuggő vagy. Nem bánom, hogy nincs senkim, azt csinlok, amuit akarok, nem rabolja senki az időmet. 26N
2022. máj. 12. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Volt már menyasszonyom is, laza kapcsolatom is, hosszú kapcsolatom is. 33 éves koromra eljutottam oda, hogy tudok egyedül is boldog lenni. Vannak barátaim, hobbim, tanulok, dolgozom teljes értékű életet élek. Ha szex kell akkor arra is találok alkalmit.. Egyetlen dolgot megtanultam, inkább megfogadtam.. inkább egyedül mint egy szar kapcsolatban.

33/F

2022. máj. 12. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

25/N

8-16ig dolgozom. Főzök, sütök, illetve barátaimmal programozunk vagy randizgatok. Van egy macskám is.

Nekem fél éve ért véget egy nagyon megromlott kapcsolatom, így kifejezetten jó most békében és nyugalomban élni egyedül

2022. máj. 12. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jutott eszembe, amit a 4. írt.

Nyilván vannak nehézségei az egyedüllétnek, de nem azért tartunk társat, hogy legyen valaki, aki megvéd minket ettől a szituációtól, hanem azért, mert szeretjük őt.

Én már évek óta egyedül élek, mivel még mindig jobb egyedül lenni, mint egy rossz vagy megjátszott/kirakat kapcsolatban.

31N

2022. máj. 12. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Valóban lételemem a kapcsolat, viszont határozottan szeretem a páromat. Megtalaltam benne, akit el tudok képzelni húsz év múlva a gyerekeimmel. Nyilván minden aktuális párját szereti az ember, de belül mindig tudtam a többinél, hogy nem az, amit keresek.

Ettől függetlenül valóban nem jó a függés, ezzel csak azt akartam kiemelni, hogy őt akkor is szeretném, ha nem lennék ennyire párkapcsolatra állva.

A kérdésemre pedig azért szerettem választ kapni, mert ahogy írtam, megfordult a fejemben, hogyha nem úgy alakul, ahogy tervezzük, akkor milyen opcióim vannak.

Páran azért írtátok, hogy barátokkal toltitek az időt, sajnos nálam ez nem játszik, igazán magamra maradtam az utóbbi fél évben. De a lényeg úgyis az volt, hogy pozitív megerősítést kapjak arra, hogy egyedül is lehet boldog az ember.

2022. máj. 12. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, h egyedül is lehet boldog az ember. Sőt, le lehet győzni a kapcsolatfügőséget is.

Ahhoz, h boldog légy tisztába kell lenni magaddal, el kell fogadni magas és fejleszteni. Kellenek kisebb nagyobb célok, amiket egyedül is elérhetsz.

Igazából munka, nekem van egy gyerekem, van hobbim, kutyám, pár barát. Sokminden érdekel és szinte mindig feltaláltam magam.

Most nem vagyok egyedül, de így is megvan a magam élete.

N 30

2022. máj. 12. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk konkrétan nem foglalkozom mások véleményével. Azt teszem, amit én szeretnék.

Mondhatjuk úgy is hogy kövesd az álmaidat.

Ez alól csak a munka kivétel, mert bár azt nem szeretem, de a pénz meg nem a fán terem ez van.

Egyébként volt olyan kollega nő is aki megpróbált a nyakamra mászni. Sajnos nekem kellet kiábrándítanom, hogy 1. a munkahely munkára való nem arra, hogy a magánéletemben turkáljon bárki.

2. Maximális mértékben a saját dolgom, hogy a magénéletemet én, hogy rendezem.

És ez ezután is igy lesz.

2022. máj. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!