Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfitól mikortól várható el,hogy egyenesen elmondja szeretne e és mikor gyerekeket?
Fél éve vagyunk együtt, az ismerkedésünk hosszúra nyúlt, össze viszont már össze bútorozna.
Mivel van némi távolság köztünk most pedig cégen belül lenne lehetőségem mozdulni( ami amugy jobb helyet is jelent számomra) én költöznèk hozzá.
Neki saját háza nekem albérlet így nekem ez se okoz gondott.
Több már a barátom is a közelében.
Mivel szeretnék gyerekeket ezért számomra ez egy fontos kérdés.
Válasznak egy fiút mindenképpen szeretnék majd. Kaptam.
Érdeklődtem a majd mikor jön el.
Elváltak a szülei és nem volt egyszerű válás.
Nagyon biztos szeretne lenni a dolgában
És ugy gondolja korai még a körübelül mikor kérdesem.
Ebben várnék megerősítést vagy ellent mondást.
"de azért miért nem elég hogy majd szeretne? fél év utàn..."
Adott esetben azért nem elég, mert ha a párja szintén 30 év körüli, akkor neki nő létére nagyon nem mindegy, hogy az a "majd" 2-3 év múlva, 5-6 év múlva vagy még később lesz realitás (mint például egyik testvérem esetében, aki mindig is azt mondta, hogy 40 éves kora előtt nem akar gyereket, és tényleg csak akkor lett neki).
Akkor meg főleg nem mindegy, ha a nő nem egy, hanem két vagy három gyereket szeretne, másrészt nem árt figyelembe venni, hogy ha és amikor aktuális lesz a közös gyerek téma, akkor egyáltalán nem biztos, hogy összejön csettintése, spontán, hanem várhatnak rá hosszú éveket, mint sokan mások.
Végül, de nem utolsósorban a "majd valamikor" a gyakorlati tapasztalat alapján egyes férfiaknál valójában azt jelenti, hogy bizonytalan vagyok, lehet, hogy majd egyszer úgy érzem, hogy akarom, de az is lehet, hogy nem, de ne feszegessük a témát.
Nem korai megbeszélni ezt. Hisz, ha hosszú távra terveztek jó ha tudjátok mik a közös célok, vagy vannak-e egyáltalán.
Én 23 voltam amikor megismertem a vőlegényemet, ő pedig 24, de már akkor, összeköltözés előtt megbeszéltük, hogy még 30 éves korunkig szeretnénk gyeremeket, házasodni, stb. Nyilván, egymással.
3 év után eljegyzett, augusztusban házasodunk és talán a baba buli is beindul 1-2 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!