Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban mennyire várható el jogosan, h ne kérje rajtam számon, hogy mikor mit csinálok? 25F
Szeretői viszonyba kerültem egy velem azonos korú lánnyal, akit 3 éve ismerek.. Egy hónapja tart ez közöttünk, minden héten 2x találkozunk.. Tudom nem túl korrekt a szituáció, de most tekintsünk el ettől..
Szóval az utóbbi napokban egyre tolakodóbb a lány, kérdezgeti, h ismerkedek-e valakivel, v a munkahelyemen hány lány tetszik, meg hogy miért ülök be kávézni munka után a kolleganőimmel és miért nem rohanok egyből haza, h találkozhassunk.. Meg kérdezgeti mindig, h ki tetszik nekem. Meg amikor nem válaszolok neki egy percen belül, azt írja, h jó úgy látja nem törődök vele, leszarom meg ilyesmi, viszont amikor én írok rá és napokig nem reagál, akkor sem szoktam hisztizni.. Csak az zavar, h nekem az ő parancsára mindig úgy kell ugráljak ahogy ő fütyül.. Úgy érzem, h irányítani akarja az életemet pedig nem is vagyunk együtt..
Szóltam neki, h ne akarjon ennyire kontroll alatt tartani mert én nem tartozok neki elszámolással, erre megsértődött.. és most nem reagál még hívásra se..
Úgy érzem nem helyes amit teszünk, de ha már így alakult elvárhatom-e azt, h ne akarjon szeretői viszonyban felettem uralkodni vagy inkább elnyomni vagy maga alá rendelni??
ALAP, hogy a szerető tudja hol a helye!
Vagy rúgd ki, vagy neveld meg!
"nem túl korrekt a szituáció, de most tekintsünk el ettől"
Ne, ne tekintsünk el a ténytől hogy mind a 2en gerinctelen férgek vagytok.
Úgy látszik, hogy jobban kötődik hozzád, mint a kapcsolatotok megengedi. Jól tetted, hogy rászóltál, semmiféle beszámolóval nem tartozol neki.
Most azt várja, hogy pitizz neki, teljesen fordítva ül a lovon! Szerintem felejsd el, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!