Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért furcsálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért furcsálják azt ha egy férfi és nő haver/baráti viszonyban van?

Figyelt kérdés
Főleg ha egy vonalon kell utazni a tömegközlekedési eszközön és egymás mellett ülünk mindig abban mi a furcsa?
2020. jan. 12. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Egyszerűbb magyarázat: ha a férfi és nő között működnek a klasszikus barátság, kidöglöttünk volna.

Összetettebb: van, hogy a szellemi vonzalmat követi testi és van fordítva is. Mindegy, melyiket melyik.

Nos, ezért.

2020. jan. 12. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Én nem furcsállom. Inkább azt furcsállom amikor valakinek tökmindegy kivel fekszik le, csak nőnemű/hímnemű legyen.

Ők nem értik hogy simán lehet barátság azokkal akikkel nincs meg az a ritka vonzalom, ami kell a párkapcsolathoz. Azért nem értik mert náluk nem ritka, szinte mindenkihez vonzódnak.

N

2020. jan. 12. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy furcsálják csak akkor, ha látványosan nem úgy viselkednek, mint két barát. Nekem van egy barátom, 14 éves korom óta ismerem, 10 éve vagyunk barátok. Előbb nézték a tesómnak, mint a páromnak, esetleg ha nem ismertek minket, megkérdezték, hogy miért nem lett végül semmi. A párom sem féltékeny rá, vele is tök jó haverok lettek. De vannak, akik a szivecskézést meg a cukiskodást a pikáns megjegyzéseikkel és azzal, hogy folyton ugranak a "barátjukért" még kapcsolatban is, annyira túlzásba viszik, hogy az ember nem tud mást gondolni. Nekem is volt ilyen barátságom, volt is mögötte valami még évekkel ezelőtt. Aztán meg is szakadt, mivel én csak barátnak akartam. És láttam már ilyen barátot az exemnél is. Pershe, ne aggódjak, ne aggódjak, de azért vele jött össze pár hónap erejéig utánam

Na, ennyit erről.

2020. jan. 12. 22:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy lehet látványosan nem úgy viselkedni mint 2 barát?
2020. jan. 12. 22:47
 5/14 A kérdező kommentje:
És ha meg van a vonzalom, mert az szerintem kialakul ha 2 illető mindig együtt van mindenhol. Szóval akkor miért nem lehet felvállalni?
2020. jan. 12. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, amíg valamelyik félnek nem lezs kapcsolata. Ott az általam felvázolt "barátocskák" vagy távoznak vagy tönkreteszik a kapcsolatot. Akkor meg minek.
2020. jan. 12. 23:21
 7/14 A kérdező kommentje:
De tegyük fel,hogy a ffi és a nő több mint egy éve szinte mindig együtt van mindenhol.Buszon,bevásárolni is együtt járnsk meg ilyenek. Ennyi idő után miért nem alakul ki kapcsolat ha van egy kis vonzalom és 2 független emberről van szó.
2020. jan. 12. 23:24
 8/14 A kérdező kommentje:
De te a fiú barátoddal,hogy viselkedtél? Mi fért bele és mi nem?
2020. jan. 12. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden barátom fiú, soha senki nem furcsállta.
2020. jan. 13. 00:31
 10/14 anonim ***** válasza:

7: Mért, ha két azonos nemű megy így együtt valahová mindig, attól már kialakul párkapcsolat?:)

Vagy szülő és gyerek közt, csak mert külön neműek?

Nemár.

2020. jan. 13. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!