Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért furcsálják azt ha egy férfi és nő haver/baráti viszonyban van?
Egyszerűbb magyarázat: ha a férfi és nő között működnek a klasszikus barátság, kidöglöttünk volna.
Összetettebb: van, hogy a szellemi vonzalmat követi testi és van fordítva is. Mindegy, melyiket melyik.
Nos, ezért.
Én nem furcsállom. Inkább azt furcsállom amikor valakinek tökmindegy kivel fekszik le, csak nőnemű/hímnemű legyen.
Ők nem értik hogy simán lehet barátság azokkal akikkel nincs meg az a ritka vonzalom, ami kell a párkapcsolathoz. Azért nem értik mert náluk nem ritka, szinte mindenkihez vonzódnak.
N
Nem hiszem, hogy furcsálják csak akkor, ha látványosan nem úgy viselkednek, mint két barát. Nekem van egy barátom, 14 éves korom óta ismerem, 10 éve vagyunk barátok. Előbb nézték a tesómnak, mint a páromnak, esetleg ha nem ismertek minket, megkérdezték, hogy miért nem lett végül semmi. A párom sem féltékeny rá, vele is tök jó haverok lettek. De vannak, akik a szivecskézést meg a cukiskodást a pikáns megjegyzéseikkel és azzal, hogy folyton ugranak a "barátjukért" még kapcsolatban is, annyira túlzásba viszik, hogy az ember nem tud mást gondolni. Nekem is volt ilyen barátságom, volt is mögötte valami még évekkel ezelőtt. Aztán meg is szakadt, mivel én csak barátnak akartam. És láttam már ilyen barátot az exemnél is. Pershe, ne aggódjak, ne aggódjak, de azért vele jött össze pár hónap erejéig utánam
Na, ennyit erről.
7: Mért, ha két azonos nemű megy így együtt valahová mindig, attól már kialakul párkapcsolat?:)
Vagy szülő és gyerek közt, csak mert külön neműek?
Nemár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!