Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mennyi az a minimum havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi az a minimum havi bevétel, ami alatt nem állnátok szóba egy pasival?

Figyelt kérdés
Nyilván nem mindenki pénzéhes, de megélhetésre gondolni kell, nem lölö kategóriájú aranyásásra gondolok, egyszerű átlag ember szintjére.

2022. máj. 11. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

minimum netto 600. Ciki lenne (főleg neki) szerintem, ha kevesebbet keresne mint én. Az nem gáz, ha nem többet, de ennyi legyen.

Amilyen árak vannak, ez kell is, hogy normális életünk legyen.

2022. máj. 11. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
300 nettó
2022. máj. 11. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
150 nettó, de amúgy nem érdekel a pénz. Az viszont igen, hogy jól néz-e ki, milyen a személye stb.
2022. máj. 11. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Az megvan, hogy a legfelso decilisnek az egy fore juto atlaga az netto 343000 volt 2020-ban? A 9. decilise pedig 212000? Lehet persze sok penzt keresni, de egyeseknek kicsit erosen fog a ceruzajuk.
2022. máj. 11. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Nők és a pénz! Mióta a világ, az ember a másikból él. Példák: kereskedő, bank, orvos, iparos, ügyvéd, jósnő, reklám, prostituált, piaci kofa,stb. Nos, a párkapcsolat is ide sorolható. Az elején a férfi a szexért, mely lassan csökken és megszűnhet, a nő pénzért, mely vágy sosem szűnik meg!
2022. máj. 12. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én jól keresek, így nem érdekelne a pasi fizetése.
2022. máj. 17. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Bp-n élek, 30as nő vagyok, átlag felett keresek, van saját lakás, egyelőre nem tervezek gyereket; korban hozzám illő férfit keresek. Ilyen paraméterekkel nekem a minimálbér is OK, ha el tudja magát belőle tartani és ki tudja belőle gazdálkodni azt, hogy azért nagy néha el tudjon hívni vmi programra, ne mást pumpoljon. És itt jön képbe az, hogyha vkinek pl. törlesztője van, vagy gyerektartást kell fizetnie, akkor valszeg ennek a teljesítéséhez több pénz kell. Ill. ne akarja, hogy összeköltözzek a családjával.

(persze ez nem azt jelenti, hogy bárkivel összejövök, aki ezt meg tudja ugrani, mert rengeteg más dolog is van, ami számít "előszűrésnél").

2022. jún. 28. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!