Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi van akkor, ha az oepu azt...

Mi van akkor, ha az oepu azt írja, be voltam jelentve meg tb is van fizetve utánam, de az adóbevallásomon 0 ft a bevétel? Ilyenkor mi van vagy mi a teendő?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de ezt neked kell tudnod. Itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy be vagy e jelenve, vagy, hogy volt e jövedelmed.
2022. márc. 2. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 0 forint a bevétel, akkor nem voltál bejelentve. Csúnyán átvágtak.
2022. márc. 2. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 nem igaz, pl. ha nem tb kifizetőhely, és táppénzen van, akkor lehet 0 a jövedelme, de lehet más eset is. Ezért írtam, hogy neki kell tudnia.
2022. márc. 2. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:

"Mi van akkor, ha az oepu azt írja, be voltam jelentve meg tb is van fizetve utánam,"

Azt nem tudhatod, hogy a "tb." is fizetve van utánad vagy sem, hacsak nem magad fizetted zsebből. Ezt még az OEP sem tudja, mivel azt a NAV tartja nyilván, és nem a Te nevedhez kötődően, hanem a foglalkoztatódhoz/munkáltatódhoz kötődően (ha volt egyáltalán). Azt tudhatod, hogy bejelentett a munkáltató/foglalkoztató, mint BIZTOSÍTOTTAT, vagy sem.

Azt csak tudod kérdező, hogy voltál munkaviszonyban foglalkoztatva tavaly, vagy sem. Vagy még ezt sem tudod?

2022. márc. 3. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!