Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt, hogy az "alattvalója" vagyok?
16 éves fiú vagyok. Lefeküdtem az egyik csaj osztálytársammal, egy lyukas óra alatt a wc-be.
-A csajról azt kell tudni, hogy az a jellegzetes flegma r....c, azt hiszi, hogy övé a világ, csak 1-2 barátnője van, maga körül mindenkit \'gyíknak\' meg \'gyp-nek\' tituál-
Velem egész normálisan viselkedett mindíg.
Aztán megtörtént a dolog, és azóta, úgy bánik velem mint egy ronggyal (nem akarok tőle semmit, nem akarom járással, vagy akármivel folytatni a dolgot, csak azt szeretném, hogy ojan legyen minden, mint a sex elött)
Állok a sulibüfébe a sorba, és természetes, hogy odasétál, és kilök a sorból, és beáll a helyemre.... kérdezek tőle valamit, a válasz általába az, hogy "mi vagyok én, tudakozó?" de ojan stílusba, mintha a kutyájával beszélne. Az viszont természetes, hogy nagyszünetbe, amikor kimegyünk cigizni, én adok neki cigit, meg se köszöni, de ha azt merem mondani, hogy nem adok, elkezd velem üvölteni, 200-300 ember elött, hogy hogy lehetek ekkora bunkó....
Mi lehet vele? Gondolkoztam azon, hogy nem elégítettem ki rendesen, de nemhiszem, hogy ez az oka, mert orgazmusa is volt (legalábbis remegett a végén, és sikított) nem tünt megjáccottnak.
köszönöm szépen mindenkinek. :)
először bepróbálkozok egy higgadt laza stílussal.... aztán ha nem jön be, akkor egyszer elkapom, és nagyon leoltom, hogy mégis ki a f..znak képzeli magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!