Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt, hogy az "alattvalója" vagyok?
16 éves fiú vagyok. Lefeküdtem az egyik csaj osztálytársammal, egy lyukas óra alatt a wc-be.
-A csajról azt kell tudni, hogy az a jellegzetes flegma r....c, azt hiszi, hogy övé a világ, csak 1-2 barátnője van, maga körül mindenkit \'gyíknak\' meg \'gyp-nek\' tituál-
Velem egész normálisan viselkedett mindíg.
Aztán megtörtént a dolog, és azóta, úgy bánik velem mint egy ronggyal (nem akarok tőle semmit, nem akarom járással, vagy akármivel folytatni a dolgot, csak azt szeretném, hogy ojan legyen minden, mint a sex elött)
Állok a sulibüfébe a sorba, és természetes, hogy odasétál, és kilök a sorból, és beáll a helyemre.... kérdezek tőle valamit, a válasz általába az, hogy "mi vagyok én, tudakozó?" de ojan stílusba, mintha a kutyájával beszélne. Az viszont természetes, hogy nagyszünetbe, amikor kimegyünk cigizni, én adok neki cigit, meg se köszöni, de ha azt merem mondani, hogy nem adok, elkezd velem üvölteni, 200-300 ember elött, hogy hogy lehetek ekkora bunkó....
Mi lehet vele? Gondolkoztam azon, hogy nem elégítettem ki rendesen, de nemhiszem, hogy ez az oka, mert orgazmusa is volt (legalábbis remegett a végén, és sikított) nem tünt megjáccottnak.
Jah, és még annyi, hogy tudom, hogy a dohányzás egészségtelen, és azt is tudom, hogy 16 évesen, nem sexel kéne töltenem az időmet...stb....
de nem a szentbeszédre vagyok kíváncsi...
Nagyon sok csaj/nő ilyen. Azt hiszik, hogy minden az övék.
Szerintem szard le, nem kell vele foglalkozni. Az idegesíti őket a legjobban. Vagy a másik, Te mindig viselkedj vele rendesen, kedvesen, de kimérten. A csajok, főleg, ha jók, minden férfit alattvalónak tekintenek, akik utánuk loholnak. Legyen vér a pucádban és legyél elegáns (viselkedésre), az ilyen viselkedésnél meg kérd meg, hogy hagyja abba. Ha nem hagyja, ne csinálj semmit, hagyd ott, de akkor egy ideig ne kedveskedj vele.
Hát öcsém ez nem semmi!
Igazán bemutathatnál ennek a csajnak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!