Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt, hogy az "alattvalója" vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Lefeküdtem az egyik csaj osztálytársammal, egy lyukas óra alatt a wc-be.

-A csajról azt kell tudni, hogy az a jellegzetes flegma r....c, azt hiszi, hogy övé a világ, csak 1-2 barátnője van, maga körül mindenkit \'gyíknak\' meg \'gyp-nek\' tituál-

Velem egész normálisan viselkedett mindíg.

Aztán megtörtént a dolog, és azóta, úgy bánik velem mint egy ronggyal (nem akarok tőle semmit, nem akarom járással, vagy akármivel folytatni a dolgot, csak azt szeretném, hogy ojan legyen minden, mint a sex elött)

Állok a sulibüfébe a sorba, és természetes, hogy odasétál, és kilök a sorból, és beáll a helyemre.... kérdezek tőle valamit, a válasz általába az, hogy "mi vagyok én, tudakozó?" de ojan stílusba, mintha a kutyájával beszélne. Az viszont természetes, hogy nagyszünetbe, amikor kimegyünk cigizni, én adok neki cigit, meg se köszöni, de ha azt merem mondani, hogy nem adok, elkezd velem üvölteni, 200-300 ember elött, hogy hogy lehetek ekkora bunkó....

Mi lehet vele? Gondolkoztam azon, hogy nem elégítettem ki rendesen, de nemhiszem, hogy ez az oka, mert orgazmusa is volt (legalábbis remegett a végén, és sikított) nem tünt megjáccottnak.

2008. dec. 18. 17:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jah, és még annyi, hogy tudom, hogy a dohányzás egészségtelen, és azt is tudom, hogy 16 évesen, nem sexel kéne töltenem az időmet...stb....

de nem a szentbeszédre vagyok kíváncsi...

2008. dec. 18. 17:33
 2/11 anonim válasza:
100%
fenyegesd meg!! elkapod az utcán valahol és mondod neki ezeket amit leirta !! kül velem is volt ien és ezt csináltam es pár év mulva megkérdeztem hogy mért csinálta maikor ugy bentt a feje lágya azt mondta hogy a sex el azthitte hogy mostmár mindig csicskálya leszek meg iesmi fenyegesd meg valahol és kész lepattad rólad gyorsan!
2008. dec. 18. 17:37
 3/11 A kérdező kommentje:
hát, megpróbálhatom... de mivel fenyegessem meg? hogy megverem? :D vagy mi?
2008. dec. 18. 17:46
 4/11 anonim válasza:
53%
hat mongy neki oasmit amit nemszeret meg azt hogy panaszai vannak mongyuk valami nem tom mi mi és mond el a tobieknek vagy az hogy egy K..va
2008. dec. 18. 18:15
 5/11 Srapnel ***** válasza:
100%

Nagyon sok csaj/nő ilyen. Azt hiszik, hogy minden az övék.

Szerintem szard le, nem kell vele foglalkozni. Az idegesíti őket a legjobban. Vagy a másik, Te mindig viselkedj vele rendesen, kedvesen, de kimérten. A csajok, főleg, ha jók, minden férfit alattvalónak tekintenek, akik utánuk loholnak. Legyen vér a pucádban és legyél elegáns (viselkedésre), az ilyen viselkedésnél meg kérd meg, hogy hagyja abba. Ha nem hagyja, ne csinálj semmit, hagyd ott, de akkor egy ideig ne kedveskedj vele.

2008. dec. 18. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen. :) majd próbálkozok...
2008. dec. 18. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát biztos benne lenne a tenyeremben a pofon vágya, de szerintem is legyél higgadt, és ha elkezd veled ordibálni, nézd levegőnek, vagy csak halkan kérdezd meg, hogy miért égeti magát? Amikor meg bunkó, kezeld le két szóból, egy fentebb stílusban, mint amiben ő beszélt veled. Amilyen ostoba, neki nem fog feltűnni, hogy ő jön ki rosszul minden ilyen szituációból.
2008. dec. 18. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
És ne adj neki cigit! Ő nem tudakozó, te meg nem vagy Dohányárus.
2008. dec. 18. 23:56
 9/11 anonim válasza:

Hát öcsém ez nem semmi!

Igazán bemutathatnál ennek a csajnak!:D

2008. dec. 19. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó hangosan kérdezz rá 200-300 ember előtt, hogy ugyan az-e a baja, hogy nem d*god meg többször, vagy mi... Utálom az ilyen csajokat... A hűvösen elegáns se rossz, de végülis a gúnyos-túljátszott hősszerelmes figura is érdekesen sülhet el... Vagy ha vinnyogsz neki egy sort, hogy milyen gonosz veled, lehet kifut a világból az undortól...
2008. dec. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!