Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeritetek egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritetek egy kapcsolatban kinek kell lennie a főnőknek?

Figyelt kérdés

Közhiedelemmel ellentétben mindig azt szoktam hallani és érzékelni a környezetemben hogy a nő az aki dirigál pedig ennek nem így kellene hogy legyen mert férfi az aki a családot eltartja és természetesen a két nem közül a féfia a legerösebb minden szempotból példálul ha megtámadja valaki a szerelmedet akkor a férfinek kell megvédnie a nőt kívül belül egyaránt.

Záráskép pedig jómagam az egyenrangúság melett vagyok de inkább egy kaocsolatban a férfi legyen az alfahím mert csak így tud müködni egy hosszú távon egy párkapcsolat.

2022. máj. 8. 13:14
1 2 3 4
 1/32 Rockarc ***** válasza:
90%
Fõ nõk?
2022. máj. 8. 13:16
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Egy kapcsolatban a felek egyenlőek. Legalábbis az én meglátásom szerint. Ha nem így van az szerintem már régen rossz.
2022. máj. 8. 13:28
 3/32 anonim ***** válasza:
48%

Nirmalis egyenrangu kapcsolatokban egyik témában a ferfi a jobb okosabb igy neki illik dominalni, más kapcsán meg jobb az ha a nő akarata érvényesul inkabb. Igy egészítik ki a felek egymást.

Pl jobb ha a ferfi mondja meg milyen legyen a ház szerkezete vagy a csaptelep, a nő pedig akár szervezheti logisztikázhatja a nyaralást is gyerekkel hogy minden tervszeru legyen.

Ettol eltekintve, azaz hierarchikus kapcsolatokat nézve, jobb ha a ferfi a dominansabb. Nem tartom nőnek ill nőies viselkedésnek amikor egy pasi csicskul papucsoskodik. De vannak alapvetoen papucsok. Amig en az ilyenekbol kiábrándulok es kidobom a p.csába, más nőknek viszont bejön az ha csak egy kutyájuk van aki ugrabugrál nekik. Én ettol képtelen lennék megélni a női oldalam ha nekem kéne irányitani dominálni.

2022. máj. 8. 13:36
 4/32 anonim ***** válasza:
13%
*nem tartom nőnek az olyanokat akiknek egy pasi csicskul.
2022. máj. 8. 13:37
 5/32 anonim ***** válasza:
0%

Férfinek, ahogy irod

22/N

2022. máj. 8. 14:14
 6/32 FoxtrotLidérc ***** válasza:
84%
Vagy konszenzusos, 50-50 alapon megy a kapcsolat, vagy inkább bele se kezdjetek - ahol az egyik fél akarata túlsúlyban van, az nem működhet hosszú távon súlyos frusztrációk nélkül. Ez a véleményem.
2022. máj. 8. 14:16
 7/32 anonim ***** válasza:
87%

Változó. Nem szeretek intézkedni, szervezni, ezt a párom csinálja. Ő béna a kertben, a növények, színek, harmóniák terén. A kért és a ház berendezése terén szinte egyeduralmam van. A kocsihoz ő ért, a konyhai eszközök, használati tárgyak terén jobb vagyok, amíg azok nem elektromosak. Ha elektromos a kütyü, akkor, mivel hajlandó elolvasni a leírást, rá hagyatkozok. Kettőnk közül szerintem én kezelem jobban a pénzügyekhez, de egyenlőre külön kassza van.

A lényeg, hogy azt kell figyelembe venni adott területen ki ügyesebb, tájékozottabb, az irányít ott és akkor. Ennyi.

2022. máj. 8. 14:28
 8/32 anonim ***** válasza:
Nekem.
2022. máj. 8. 14:37
 9/32 anonim ***** válasza:
82%
Senki. Nem a férfi tartja el a családot, a nők is ugyanúgy dolgoznak.
2022. máj. 8. 15:04
 10/32 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell főnöknek lenni, a férfi és a nő egyenrangú, közös döntéseket hoznak. Nálunk pl. úgy működik, hogy mindent megbeszélünk, de vannak olyan témák, amikre nekem nagyobb a rálátásom, van, amire a férjemnek. Ha épp én értek hozzá jobban, akkor a férjem hallgat rám, ha ő, akkor én rá. Nem viselném el, ha valaki uralkodni akarna fölöttem, de azt sem, ha tutyimutyi lenne és nekem kéne azt is megmondani, mikor menjen vécére.
2022. máj. 8. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!