Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Amikor nincs fix palitok, összejártok férfiakkal kekszelni?
Ha igen, milyen gyakran? Több pasival is akár, vetésforgóban?
Köszi a válaszokat!
F/31

Mi az, ami miatt mégsem igazi kapcsolat volt? Nálam ez a barátság extrákkal mindig rejtély volt, ha még a családnak is bemutattátok egymást és a szex is működött, randik stb., akkor mi hiányzott?

15#nem éreztem benne illetve tőle szerelmet, csak simán kedvelt szeretett, én meg nagyon igénylem azt a pluszt. Bujások ölelések ömlengések stb hiányoztak nekem. Ő kissé, illetve nekem nagyon érzéketlen ember, önzőség is van benne stb. Ahogyan ő szeretni tud egy nőt az nekem kevés, kínzó.
Végig olyan volt, mintha mellettem várna jobbra.
Amikor elhagytam észbe kapott ugyan, és lehozta a csillagokat próbalt ölelgetni de az az ölelés is olyan volt mintha egy halott tenné rám a mozdulatlan kezét, de a barátomtól aki utána lett nekem, már csak az első nap is olyan love bombingot kaptam, ami tart is azóta lassan 1 éve, ami nekem kell. Állandóan hív, ír, jön hiányol ragaszkodik ölel imád rajong, nekem ez is kell. A szexkapcsolatosom meg ugy volt velem egyutt talán mint vmi 20 éve házasok. Vagy lakótársak. Vagy ilyesmihez tudnám hasonlítani. Es olyanokat is a képembe vágott hogy nem hiszi pl hogy az exem szeretett engem.(az exem vért izzadt annak idején értem és a tűzbe is ment volna értem),a szexkapcsolatos barátom meg arrol akart engem győzködni hogy az exem, sőt a mostani barátomra is mondja, hogy az sem szeret engem szerinte. Ami nálam azt jelenti hogy ő maga nem képes szeretni csak más pasikra vetíti ki, mintha engem nem lehetne szeretni.
Holott ahogy megismertem pl az elottem levo 7 éves kapcsolatában aki neki állitolag élete szerelme volt mégis társkeresőzött élete szerelme mellett...olyannak tűnik nekem ő(a szexkapcsolatosom) mintha nem engem nem tudna szeretni, hanem szerintem senkit nem tudna igazán szívből szeretni. Enyhe autista beütései is vannak amugy.
Bármikor visszamehetek hozzá. Korabban is helybol kidobott mindenkit értem. Ma is így lenne. Mert amugy tudom mi kell neki mi a jó és tökéletes neki, tudom hozni neki a szintet, csak épp ő nekem nem tud annyit nyújtani ami nekem kell.
Ő valoban szexkapcsolatra jó csak vagy barátság extrákkal-ra, férjnek apának ilyen érzéketlen ember, nekem kizárt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!