Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Amikor nincs fix palitok, összejártok férfiakkal kekszelni?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakran? Több pasival is akár, vetésforgóban?
Köszi a válaszokat!
F/31
2022. máj. 7. 14:24
2/25 anonim 

válasza:

Nem. Evek ota nem voltam ferfival. Erzelmek nelkul nem megy.
3/25 A kérdező kommentje:
2. miért nem voltál? ennyire válogatós vagy? vagy öreg?
2022. máj. 7. 14:29
4/25 anonim 

válasza:

Soha nem volt ilyenre példa, csak párkapcsolatban szexelek.
N26
5/25 anonim 

válasza:

Azok a lányok szombat délután nem a gyakorit nézik, hanem a plafont.
6/25 anonim 

válasza:

Akkor van fix szexre.(aki egyedulállo! Monogám, hűséges szexkapcsolatot létesítek kizárolag)
Legutobbi ilyen kapcsolatom 1 évig tartott, barátság extrákkal talán, voltak benne érzelmek is ugyan, fel voltam vállalva is stb, de aztán végre lett igazi barátom, igazi szerelmi kapcsolat.
Ő a 3.volt, hogy 2 pasi közt nekem vagy egy fix szexkapcsolatra akinek senkije nincs csak en.
7/25 anonim 

válasza:

*Heti többszöri alkalom volt 1 éven át.Szinte együtt jártunk, mentünj mindnehova, ismert a családja is(szülők tesók) de valojában mégsem a barátom volt.
8/25 anonim 

válasza:

Nincs pedig kívánom a szexet veszettük. De tuti belezúgnék és én sérülnék. 23N szüz
9/25 anonim 

válasza:

Szeretnék, de álmodik a nyomor. "Arra" sem kellek. Legalábbis olyannak, akivel kölcsönösen vonzódni tudunk egymáshoz, működik a kémia. És nem, az itteni népszerű tévhittel ellentétben ez nem egy 10/10-es alfahímet jelent - sz*r nő vagyok, nyilván tudom, hol a helyem... Így 8 évnyi nyomorult b*szatlan apácaság után, lassan 31 évesen egy 43 és egy 53 éves nős fickóra pályáznék, akik nem olyan rég kerültek a látóterembe. Természetesen teljesen esélytelen mindkettő, pedig egyik sem valami álompasi, a fiatalabb pl. még egy kicsit alkesz is. Ennyit erről; amelyik nő bukott a genetikai lottón, semmivel sincs jobb helyzetben, mint ti, hasonló férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!