Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm, nagyjából 7 éve ismerjük egymást. Na jó, több, mint ismerős. 20 évesen ismerkedtünk, ami nem vezetett sehová, nem feküdtünk le. Már azóta férjem van, gyerekeim.

Minden évben felkeres ez az ismerős, van, hogy többször is. Elviccelődünk, de a végén ugye mindig oda lyukad ki, hogy találkozzunk már kettesben. Nemet mondok minden évben 😅 erre tegnap is felkeresett. Nem értem, miért nem adja fel? Pedig nem átlagos férfiről van szó, "alfa", ahogy itt a gyk-n mondják.

2022. máj. 5. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Te meg hagyod…

Ertelmes no meg letiltott volna mar reg

2022. máj. 5. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Mit, mit.. megdugni. Bepróbálkozik minden évben, mert 0 energia és nulla idő. Veszíteni nem veszít semmit vele.
2022. máj. 5. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Kis naiv... na vajon mit akarhat? Megfektetni. Semmi többet.
2022. máj. 5. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Te vagy aznap az ötödik, akire rápróbál, felesleges ennek nagy jelentőséget tulajdonítani. Nem azért csinálja, mert halálosan szerelmes beléd, csak rutinból!
2022. máj. 5. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elhatároztam, ment a tiltás. Nem ér annyit az egész.
2022. máj. 5. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted!
2022. máj. 5. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
33%

Ha ennyire nem adja fel, lehet hogy szerelmes és nem talál olyat mint te csak szingliben.

Én ismerek pár ilyen pasit akik évekig ostromolnak egy nőt, persze rengeteget randiznak is másokkal, mégsem tudják elfelejteni a korábbi nőt.

2022. máj. 6. 06:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, ha eddig nem tudta kinyögni, akkor felesleges. Azóta nyugodtabb vagyok
2022. máj. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!