Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem bejövök neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem bejövök neki vagy akarhat tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Szóval 26/f vagyok és pár éve még egyetemista koromban diákmunkán együtt dolgoztam egy csajjal. Ő nem diák volt és pár évvel idősebb is nálam. Egy hónapig dolgoztam ott, nagyon jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, nevettünk. Nem gondoltam, hogy bejöttem volna neki mert jegyben járt a barátjával. Utána össze is házasodtak. Én visszamentem a suliba és utána évekig nem is írtunk egymásnak, semmi kontakt nem volt. Erre most szilveszterkor rámírt boldog új évet kívánni és azóta folyamatosan beszélgetünk. Kiderült, hogy nemrég elvált a férjétől. Nagyon aktív a beszélgetésben, szinte rögtön visszaír és rengeteg smiley-t küld. Más városban élünk, erre most mondta, hogy a szabadsága alatt szeretne meglátogatni, még szállást is foglalt csak ezért. Kezdem azt gondolni, hogy esetleg bejövök neki, ami azért lenne baj, mert én meleg vagyok, szóval részemről kizárt hogy bármi is lehetne. Szerintetek rákérdezzek erre, ha találkozunk?
2022. márc. 14. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudja, hogy meleg vagy? Akkor mielöbb közöld vele, mert úgy néz ki tetszel neki.
2022. márc. 14. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudja, nem mondtam még neki. Csak azt nem értem hogy jutottam eszébe több mint 3 év után. Vagy most hogy elvált a férjétől velem akar vigasztalódni?
2022. márc. 14. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát mondd neki, aztán majd megmondja hogy tényleg akart többet vagy sem
2022. márc. 14. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha majd miattad foglalt le szallast, szexelne veled is...

Szoval meg most mondd el...

2022. márc. 14. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt kérdezed, hogy meleg létedre csetelsz egy csajjal, aki elutazna hozzád? Remélem a nő nem írja ki ide a kérdést, hogy miért szívatják az életben... Atyavilág...
2022. márc. 15. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!