Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetel bejövök neki?
Figyelt kérdés
Ma írta nekem hogy"én szeretlek most lehet h hülyén hangzik mert nem sokat találkozunk de szerintem te elég jófej vagy és jól el lehet veled beszélgetni meg minden:/"
Most akkor mi leheeet mert én mááár nem érteem.:S
2010. jan. 30. 23:00
1/13 anonim válasza:
igen, bejössz neki!
az a legszebb, hogy amikor tetszik nekünk valaki sosem vesszük észre, hogy neki is tetszünk még az ilyen egyértelmű jelekből sem.. velem is ez szokott lenni, de hogy miért van ez?? hm.. passz
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöööm.^^.:P
2010. jan. 30. 23:05
3/13 anonim válasza:
Szeret, mind a 10 évével és minimum holnapig.
4/13 A kérdező kommentje:
ezt nem értem.:O
2010. jan. 30. 23:08
5/13 anonim válasza:
Ha bejössz neki akkor lesz szeksz ha nem akkor nem lesz...
Bár ha olyan alakat h füvel fával akkor tökmind1..
De lehet h nagy Hazafi és a fejedre egy Nagy Magyarország térképet És mindent a hazáért...
6/13 anonim válasza:
Bejössz neki ha azt írta hogy szeretlek, tehát hülye vagy ha ezt nem fogod fel. Tehát nőnemű vagy. Gratulálok, élvezd a megkülönböztetést életed végéig, az alacsonyabb munkabeosztást, a nehezebb karriert, a menstruációt, a menopauzát, a gyerekszülést, a ráncosodást, a csöcslógást, stb. Hajrá!
7/13 A kérdező kommentje:
Hogy lenne szex ha 14évesekvagyunk?:O
DE azééköszi.:D
2010. jan. 31. 01:08
8/13 anonim válasza:
Sosem lehet túl korán kezdeni :D XD
9/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsi.:D
2010. jan. 31. 02:10
10/13 A kérdező kommentje:
De tuti h nem jövök be neki mert a bnömnek tudom msn jelszaváát nála fentvan és beszélek vele az ő nevében és azt mondja h nem meg mindin..:(
2010. jan. 31. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!