Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy 27 éves lány?
A munkahelyemen megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt. Eleinte csak beszélgettünk, majd elkezdtünk flörtölni is, pajzán üzeneteket váltani. Nem tudom eldönteni, hogy mire lenne vevő. Nem akarok rossz lépést tenni, nehogy visszajusson a munkatársak, főnökök fülébe, és nekem legyen belőle bajom.
Attól tartok, hogy csak húzza az agyam. Mégis mit akarhat egy 40 feletti férfitól?
Ti mit tennétek a helyemben?

Ne sms-ben beszéljetek erről. Hívd el egy randevúra, beszélgessetek
normálisan, mindenféléről. Ismerjétek meg egymást.
Ha nem akar találkozni, akkor lazíts a kapcsolaton és szép csendben szállj ki belőle.

25 voltam amikor ugyanez ment velem és egy akkor 37 éves pasival. Oda voltam érte meg vissza, pedig egyébként nem az esetem a pasi, de olyan kisugárzása volt, hogy meg voltam őrülve érte.
3(!!!)évig ment a huzavona, mikor végül oda jutottunk, hogy szexeltünk. Édes istenem... fantasztikus volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!