Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy 27 éves lány?
A munkahelyemen megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt. Eleinte csak beszélgettünk, majd elkezdtünk flörtölni is, pajzán üzeneteket váltani. Nem tudom eldönteni, hogy mire lenne vevő. Nem akarok rossz lépést tenni, nehogy visszajusson a munkatársak, főnökök fülébe, és nekem legyen belőle bajom.
Attól tartok, hogy csak húzza az agyam. Mégis mit akarhat egy 40 feletti férfitól?
Ti mit tennétek a helyemben?

Ha nem vagy kapcsolatban akkor próbáljátok ki egymást, mit veszíthetsz? Hogy a munkahelyeden kiderül hogy lefeküdtél egy fiatal kolléganővel? Na bumm, emiatt nem fognak elítélni szerintem.
Viszont ha félted az állásod és nagyon prűd a légkör, akkor ne kockáztass, de ezt neked kell eldönteni. Ha később összevesztek akkor általában valamelyik félnek mennie kell azért nem szoktak az emberek a munkahelyükön párt keresni, mert ez egy időzített bomba lehet. Ha meg alkalmi szexről van szó akkor ezt meg kell beszélni hogy egyszeri alkalom és nincsenek érzelmek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!