Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinél ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinél ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Elmennek egymás mellett, a csaj figyeli, a pasival összenéznek, aztán a pasi elkapja a tekintét (maga elé néz ahogy megy), de megint visszanéz a lányra. (A csaj nem fordult el egyszer sem)

De ki szeretném emelni, hogy nem ilyen szégyellős srácról van szó.

2022. máj. 5. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én néha olyan embereket is végignézek tetőtől talpig akik furák :)

Van akit azért nézünk meg mert érdekesebb, vagy furcsább, vagy borzalmas, vagy vicces...nem feltétlenül azért nézünk valakire mosolyogva és szépen mert tetszik....

lehet, hogy egy vicces retardált :)

2022. máj. 5. 17:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Tudom, de van egy realis onkepem, es tudom magamrol, hogy nem vagyok egy idiotan oltozott, ronda nemtudommi:) Ugyhogy feltetelezem, ha egy ferfi tobbszor megnez, akkor nem az undor miatt teszi.

Most jon gondolom az, hogy egoista vagyok.

2022. máj. 5. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem tudom, hanyadik hasonló kérdésre írom le újból és újból, hogy attól, hogy egy nő egy férfinak tetszik, soha nem szabad kapcsolati szándékra következtetni. Nekem is sok nő tetszik: megnézek nőket az utcán és az ismerősi körömben is. De eszem ágában nincs mindegyikükkel kapcsolatot kezdeni. Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy az adott férfi más nőket is megnéz rajtad kívül. Ha majd akar valamit tőled, hétszentség, hogy két-három héten belül elhív egy randira. Ha pedig nem, akkor egyszerűen csak arról van szó, hogy beleesel a neki tetsző több tucatnyi nő körébe. Amíg nem kezdeményez, addig önáltatás azt gondolnod, hogy oda van érted. Nincs oda érted, hidd el.
2022. máj. 5. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!