Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó érzés szórakozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó érzés szórakozni egy férfinek, ha semmit nem akar igazából?

Figyelt kérdés
Szótlan, visszahúzódó nő vagyok sok problémával (az elmúlt 3 évben 5 hozzátartozóm is meghalt, amin még nem jutottam túl), nem keresem mások társaságát. Járok dolgozni, csendben teszem a dolgom. Pár hónapja az egyik kollégám elkezdett nálam próbálkozni. Előtte nem foglalkozott velem, de aztán feltűnt a hosszas bámulása, hogy "véletlenül" mindig ott volt ahol én, beszélgetni akart. Nem én akartam ezt, de elkezdtem lassan megkedvelni, aztán 2 hete minden átmenet nélkül egyszer csak ignorál. Direkt kerül, már nem kezd beszélgetni, máskor megy enni. Ha véletlenül felé fordulok, akkor észreveszem, hogy hosszan néz néha még, de ennyi. Nem mondtam semmi szokatlant vagy hasonlót, de ezt az egész dolgot végtelenül kegyetlennek érzem. Mások szerint is nyilvánvaló, hogy nem örömömben húzódok vissza az emberektől (bár egy munkatársam sem tud a dolgaimról). Szóval a kérdés, hogy ezt miért élvezi? Nem egy határozott, hangos férfiről van szó, de talán ez nem is lényeges.

#férfi #gyász #flört #Gonosz viselkedés
2022. ápr. 4. 05:52
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Miből gondoltad, hogy “szórakozik”, pláne hogy komolyat akar? Én is gyakran keresek számomra szimpatikus embereket, de ez csak annyit tesz, hogy extrovertált vagyok és szeretek csicseregni. Egy tekintet, vagy kósza beszélgetések miatt ne kelljen már elszámolnunk, bsszus, meg ezt az állandó kombinálást eltűrni. Marha zavaró az ilyen…
2022. ápr. 4. 06:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ezt megelőző 2 éves néma csend miatt tűnt fel,meg azáltal, hogy én nem kerestem. Nem kombináltam semmit, tényeket írtam le, hogy számomra nem érthető, hogy közeledünk valakihez, aki jól láthatóan senkivel nem keres kontaktot. Beetetjük - mert nagy nehezen rávesszük a kommunikációra - aztán utána, mintha semmi nem történt volna. Ez a kérdésem: miért? Mi ebben az illetőnek a jó?
2022. ápr. 4. 06:48
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

De mivel etetett be? Nem értem. Te kombinálod túl. Sokkal valószínűbb, hogy beütött nála a ménkű, hogy “Jé, vagy 2 éve nem beszéltem a Judittal, megkérdezem, hogy van.” - aztán továbbállt, ahogyan bárki más tenné.

Jegyezzétek már meg, hogy az, hogy valaki keres, kedves, érdeklődő, az nem kizárólag nektek szól, hanem belülről jön. És baromi idegesítő, mikor a sok besavanyodott sárkány azzal jön, hogy a toronyban várta, hogy kiszabadítsam, miután odaköszöntem neki 2x mosolyogva, hogy “szia”.

2022. ápr. 4. 07:19
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Nehéz rájönni így. Lehet, hogy amit akkor, korábban bessgettetek, é amit lát, ahogyan viselkedsz most ebben a helyzetben, nem tudja összerakni, hogy mi miért van. Szerintem ne fedd fel magadat, a jelenlegi helyzetedet, mert ez csak rosszabbodna. Ugyanakkor elmondhatod neki, hogy nem érted a viselkedését, miért cselekszik így, furcsán.

Ugyanakkor neked is rendezned kell magadban, hogy mit vársz-, mit szeretnél ettől a valakitől.

Vannak helyzetek, amikor az ember nem tud mit kezdeni ásikkal,így inkább visszavonul: lehet, hogy ő is így tett.

2022. ápr. 4. 07:23
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

Pláne: ha kihúzott a csigaházadból egy kis időre is, hogy ne a hígf*s sz*rtengerben vesztekelj, hanem legyen egy-két emberibb pillanatod is, akkor igazából csak köszönhetsz ennek az embernek. Úgy csinálsz, mintha valami nagy bűn lett volna, hogy rávett egy alap emberi kommunikációra, pedig tulajdonképpen eszközt adott a kezedbe ahhoz, hogy változtatni tudj az életeden ebben a tekintetben.

Ezért nem értitek ti az extrovertáltakat. Mi nem belökünk titeket egy sivár gödörbe, ha találunk más ingerforrást, hanem onnan húzunk ki titeket, amikor teljesen bele vagytok betegedve az önnön szociális izolációtokba.

2022. ápr. 4. 07:24
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Tudod mi ebben a kegyetlen? A saját gondolataid, ami végtelenül megnehezíti az életedet, mert minden apró rezdülés mögött valamilyen ártó szándékot sejtesz.
2022. ápr. 4. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
28%

#6:

Pedig a hangok azt mondják, hogy azzal nincsen probléma.😉

2022. ápr. 4. 09:05
 8/10 A kérdező kommentje:
7 - és, oké, most már írtál 3 sértő választ, remélem boldog vagy tőle.
2022. ápr. 4. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Csak a fő kérdésre írom: simán egotuning.

Exeim barátom ia olyan hogy adják a lovat olyan nők alá is akik a hátuk közepére se kéne nekik, de azert jólesik nekik ha a csaj oda vissza van meg repked.

Barátommal is ahogy bemegyunk akárhova a pultosok szinte ugranak a nyakába, közben le se sz.rja őket mert rondák ratyik, kivénhedtek vagy férjesek. Meg ugye amúgy is van bnője.

2022. ápr. 4. 10:46
 10/10 after stroke ***** válasza:
Ez korántsem szórakozás, kedves kérdező, hanem kiábrándultság. Te magad írtad, hogy semmit sem tud a dolgaidról, ergo azt sem tudja, hogy jelen időszakban te "jogosan" vagy Savanyújóska. Ő csak azt érzékeli, hogy az vagy. Beleadott apait-anyait, erre egy kedvetlen, "minden mindegy" csajt talál. Kinek nem menne el a kedve? Az élet túl rövid ahhoz, hogy arra érdemtelen emberkékre pazaroljuk.
2022. ápr. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!