Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó érzés szórakozni egy férfinek, ha semmit nem akar igazából?
De mivel etetett be? Nem értem. Te kombinálod túl. Sokkal valószínűbb, hogy beütött nála a ménkű, hogy “Jé, vagy 2 éve nem beszéltem a Judittal, megkérdezem, hogy van.” - aztán továbbállt, ahogyan bárki más tenné.
Jegyezzétek már meg, hogy az, hogy valaki keres, kedves, érdeklődő, az nem kizárólag nektek szól, hanem belülről jön. És baromi idegesítő, mikor a sok besavanyodott sárkány azzal jön, hogy a toronyban várta, hogy kiszabadítsam, miután odaköszöntem neki 2x mosolyogva, hogy “szia”.
Nehéz rájönni így. Lehet, hogy amit akkor, korábban bessgettetek, é amit lát, ahogyan viselkedsz most ebben a helyzetben, nem tudja összerakni, hogy mi miért van. Szerintem ne fedd fel magadat, a jelenlegi helyzetedet, mert ez csak rosszabbodna. Ugyanakkor elmondhatod neki, hogy nem érted a viselkedését, miért cselekszik így, furcsán.
Ugyanakkor neked is rendezned kell magadban, hogy mit vársz-, mit szeretnél ettől a valakitől.
Vannak helyzetek, amikor az ember nem tud mit kezdeni ásikkal,így inkább visszavonul: lehet, hogy ő is így tett.
Pláne: ha kihúzott a csigaházadból egy kis időre is, hogy ne a hígf*s sz*rtengerben vesztekelj, hanem legyen egy-két emberibb pillanatod is, akkor igazából csak köszönhetsz ennek az embernek. Úgy csinálsz, mintha valami nagy bűn lett volna, hogy rávett egy alap emberi kommunikációra, pedig tulajdonképpen eszközt adott a kezedbe ahhoz, hogy változtatni tudj az életeden ebben a tekintetben.
Ezért nem értitek ti az extrovertáltakat. Mi nem belökünk titeket egy sivár gödörbe, ha találunk más ingerforrást, hanem onnan húzunk ki titeket, amikor teljesen bele vagytok betegedve az önnön szociális izolációtokba.
#6:
Pedig a hangok azt mondják, hogy azzal nincsen probléma.😉
Csak a fő kérdésre írom: simán egotuning.
Exeim barátom ia olyan hogy adják a lovat olyan nők alá is akik a hátuk közepére se kéne nekik, de azert jólesik nekik ha a csaj oda vissza van meg repked.
Barátommal is ahogy bemegyunk akárhova a pultosok szinte ugranak a nyakába, közben le se sz.rja őket mert rondák ratyik, kivénhedtek vagy férjesek. Meg ugye amúgy is van bnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!