Nagyon félek a csalódástól. Igazi érzései lehetnek irántam vagy csak szórakozni akar?
Akkor legyél vele! Ne tőlünk kérj engedélyt szabad akaratod van eldönteni mit akarsz.
Lehet azért mondta mert tudja magáról h jó csávó külsőleg de lehet nagy ego is de lehet fusztrációból mondta mert csalódott de szerintem ez a mondat azért necc mert olyan érzete van mint a rátukmálós webshop termékeknek.
Manipulatívan hangzik.
Hagyjátok megismerni egymást. Ennyi. Adj egy esélyt neki és majd meglátjátok.
Jól jegyezd meg, hogy minden de minden egyes kezdődő kapcsolatban benne van a csalódás (elutasítás) veszélye!
Az, hogy egy este nézett rád, együtt táncoltatok és volt egy csók - semmit sem jelent.
Arra van a randevúzás, a sok-sok beszélgetés az életnek minden dolgáról, hogy megismerjétek (kiismerjétek) egymást.
Ha sok a szimpatikus tulajdonság (vagy megnyilvánulás, nézet) és kevés a kedvezőtlenebb (akár egy életen át is tartó, DE ELVISELHETŐ) - akkor nyert az ügyed.
Te döntsd el, hogy mit akarsz ezek után. Én a helyedben fogadnám a közeledését, aztán majd eldől...
Ffi.
Nem vagyok idős, de ahogy visszatekintek az eddigi szerelmi drámákra soha sem az elutasításokon bánkódom, mert mindig jön egy jó ember ... még akkor is ha abban a pillanatban ezt nem is realizáljuk, hanem a kérdéses szituációkat, amiktől talán lehetett volna valami, talán nem ... de most már soha sem tudhatom meg.
Szóval most már inkább úgy élek, hogy próbálok mindennek lehetőséget adni, ami engem érdekel, mert legrosszabb esetben nem működik, de akkor tovább tudok állni megbánások nélkül.
Viszont ha soha sem próbálom meg, soha sem tudom meg miről maradhatok le, ami sokkal lehangolóbb érzés.
Azaz a te helyedben nem utasítanám el. Megnézném hogyan alakul tovább a dolog. Ha neked nem tetsző irányba halad akkor csak véget vetsz neki. Ha számodra szimpatikus irányba, akkor minden tökéletes...
Mit veszíthetsz?
Várjál..
MIT VESZÍTHETSZ? azt amit meg sem próbálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!