Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit költesz magadra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költesz magadra párkapcsolatban? Német és kort is írjatok.

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Havi egyszer céges sörözés van (általában 1-2 narancslevet iszok meg), meg havi 1x-2x barátokkal járunk el, de azt a férjemmel közösen.

Meg most vettem 43 ezerért egy ruhát. Legutóbb 6 hónapja vettem egy futócipőt és egy futópulcsit. 45 ezerért talán a cipőt és 4000-ért a pulcsit. Szeptemberben kaptam egy okosórát 30-40 ezerért a férjemtől és 8 hónapja ki kellett cseréltetni az iphone-m képernyőjét (ez passz), mert betörtem. Karácsonyra kaptam egy telefontokot - 6 000 körül.

Voltam nyolc hónapja fodrásznál 5 000 - 6 000 forintért.

A covid előtt vettem ruhákat, amik azért pénzbe kerültek, meg egy időben jártam körmöshöz az talán 5000 forint volt és kéthetente, de fél évig csináltam. Most nem sminkelek, nem festem a körmöm, soha nem festettem a hajam és fodrászhoz sem jártam.

És a jelenlegi cipőmet egy rokonomtól kaptam, mert rá kicsi, illetve anyósomtól is kaptam egy blúzt, ezeket is most 4 hónapon belül, szóval így könnyű nem költeni magamra.

Viszont nem vagyok olcsó, a rokonaimnak, csak az elmúlt 3 hónapban 100.000 forint értékben vettünk ajándékokat.

2022. máj. 4. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

30N ez lemaradt

A férjem amúgy többet költ. Onnan indulunk, hogy az edzése havi 15 ezer + jár úszni időnként (1500-2000 a belépő, nem tudom) + időnként hazaállít valami kütyüvel, ami kell neki a sportoláshoz (pl. lépésszámláló, hőmérő, futósapka, úszósapka, squash ütésmérő(?)...).

Meg, ha elérem, hogy menjen vásárolni, akkor azért vesz ruhát is. Legutóbb (júliusban) vett három nadrágot, meg 5-6 pólót.

Meg megy most valami jogsit csináltatni talán siklóernyőhöz.

30F

2022. máj. 4. 22:46
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
nem sokat, de igazabol nem is igenylek sokat
2022. máj. 4. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Változó. Amennyi bele fér és jól esik.

N30

2022. máj. 4. 23:41
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Havi csontkovács vagy masszás: 20.000

Bérlet mozgáshoz: 10.000

Fodrász 3 havonta 5000

Körmös havonta 3500

Ruha: na ez fogós. Átlagolva havi 7-8000. Nem veszek gyakran, de ha valamit pótolni kell, azt jó minőségűen igyekszem.

Kávézás a barátnőkkel havi egyszer 2000.

Férjem kb ennyit költ magára, csak más tételekkel.

29/N

2022. máj. 5. 00:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jóformán semmit, tekintve hogy se hobbim nincs oylan ami költséges lenne se semmi hasonló.
2022. máj. 5. 01:28
 7/12 Isti22 ***** válasza:
100%

Amennyit kell.

Szűkös a költségvetésünk, de csak ez a szempont, más hülyeségekkel nem foglalkozunk, hogy ki mennyit költhet magára.

2022. máj. 5. 05:04
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Havonta egy százast kb. 30/N
2022. máj. 5. 06:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmit 😃 barátnőm fodrász, máshová nem járok. Se kozmetikus, se körmös. Ruhát, ha férj nagyon akarja, vagy kell valahová, cipőt is ötévente veszek, igaz, akkor bőrt és drágát. Netezni szoktam, olvasni (könyvtár), az sem drága. Kirándulni együtt.
2022. máj. 5. 06:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokat.

A hajam itthon festem, két doboz festék/hónap ~2000-3000 ft.

A körmöm szintén magamnak festem, egy üveg körömlakk ~500 ft, ez elég egy évig simán, és mondjuk van 3-4 szín, szóval az évi ~2000 ft

Sminkelni nem nagyon szoktam, ha mégis, akkor kb szempillaspirál meg ha nagyon különleges eseményről van szó, akkor minimális szemhélypúder, szintén évekre elegendő mennyiség, egyszeri vásárlás olyan 800-1500 ft körüli összegben.

Ruhákat sem veszek túl gyakran, főleg most a covid miatt, home office van meg minden, de régebben is nagyon max 3-4 havonta vettem, most inkább félévente. Akkor is max 30-40.000 ft értékben, fast fashion boltokban nem drága semmi.

Cipő igény szerint, arra azért odafigyelek, hogy ne legyen semmim széttaposott és szétesős és akármi, de minthogy az említett covid helyzet miatt most nem sok helyre járok, így nem is nagyon van lehetőségem szétcincálni a cipőimet :D De mondjuk ez is évente 2-3 cipőt jelent, össz 20-30.000 ft értékben.

Ami igazán rendszeres költésem szokott lenni, azok a tisztálkodószerek (sampon, tusfürdő, dezodor, intim mosakodó, ilyesmi), nagyjából 5000 ft/hó.

És hát az étkezés. Mozogni itthon szoktam, youtube-videókra, vagy elmegyek futni, de az étkezésre odafigyelek, hogy minőségi és egészséges legyen, IR miatt minden teljes kiőrlésű meg cukormentes meg sok zöldséggel és satöbbi. Egy átlag havi bevásárlásunk olyan ~200.000 körül van, most ebből vonjunk le ~50-et a nem élelmiszer-jellegű dolgokra (mosópor, kávé, ilyenek), és akkor azt a maradék 150-et felezzük, mert nem egyedül eszem meg ezt mind, és akkor mondjuk azt, hogy havi ~75.000 ft az étkezésem. Most ugye ez az infláció miatt nagyjából hetente nő, de eddig kb ez volt az átlag.

És nagyjából ennyi. Könyveket inkább ajándékba kapok, a hobbim számítógépen, ingyen végezhető, szóval ennyi. Néha egy-egy kurzusra, nyelvtanulásra befizetek, az ugye eseti és függ az időtartamtól, minőségtől, de azok sem rettenetesen nagy tételek és hosszú távon profitálok is belőle.

Mindezek a költéseim szerintem amúgy párkapcsolattól függetlenül is ezek lennének. Ami párkapcsolati, és megdobja a költségvetést, azok a nyaralások, a programok, a színház, étterem, utazás, stb, de az nem "magamra" költés, hanem ugye közös dolog. Az ilyesmire évente elég sok el szokott menni, szeretünk utazni és programokat szervezni.

2022. máj. 5. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!