Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,nektek mi fontosabb egy nőben?Hogy minél okosabb,vagy minél szexibb legyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Okos legyen
Szexos legyen
22 szavazat
1/10 anonim válasza:
Az attól függ mit akarok tőle... ha csak dugni akkor szexi legyen, ha kapcsolatot is akkor a kettő egyben 😅
3/10 anonim válasza:
Okosabb,azok valahogy kreativabbak a szexben is.
4/10 anonim válasza:
Nem jó ha egy nő okos,de ha szexi az szuper.
5/10 A kérdező kommentje:
miért nem lenne jó neked ha okos lenne egébként?
2022. máj. 4. 21:46
7/10 A kérdező kommentje:
Naaa,ne akarjunk mindent egyszerre :D
2022. máj. 4. 23:00
8/10 anonim válasza:
Mindkettő.
A szex a kapcsolat egyik legfontosabb része. Lehet itt jönni azzal, hogy "höhö, csak a szexmániás kisgyerekeknek számít annyira", de igazából az emberek nagy részének nem a heti 1 gyorsan lezavart menet az ideális és ettől nem lesznek rosszak. Szóval, kell, hogy a másikat kívánjam.
De, kell az is, hogy okos legyen. Volt már olyan lány, akivel ismerkedtem és khm, finoman szólva elég egyszerű volt. Zavaróan. Nekem meg kell a mély beszélgetés.
Ha mindenképp választani kell, akkor az aktuális életszakasz döntené el. Kényelmes és kellemes tud lenni egy olyan lánnyal is a kapcsolat, aki szexi, de az intelligenciája csak átlagos, ha e mellé érzelmes, gondoskodó és bújós. Szóval, talán efelé húznék.
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem en is igy vagyok,utolsó.
2022. máj. 4. 23:58
10/10 anonim válasza:
Egy fele-fele kiegyensúlyozott aránnyal én már elégedett lennék. Nincs 100% tökéletes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!