Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez ha nem jó neki miért nem enged el?
Párommal 2 éve öljük egymást kb.
Kicsi nagy veszekedés volt itt már minden. Sőt elköltözes is de persze ígéretes után én h... megbocsajtottam neki és vissza költözött.
Mindketten tudjuk jól hogy tarthatatlan a kapcsolat sehova nem vezet, nem sosem végleges a döntése. Mindig mondja hogy vége, nem bírja már ő sem tovább, nem illunk össze, elkoltozik de másnapra meggondolja magát
Mire jó ez??
Ne azt írjátok hogy költözzek én mert ez az én lakásom. :D
Belatja a problémát, fél ismeri, hosszútávon változtatni nem tudunk rajta DEMEGIS MARAD!!!! majd eltelik pár nap és újra veszekedés van. Mire jó ez? Senkinek nem jó ez így.

#12: Nem tök mindegy hogy nárcisztikus vagy sem?
Azt amúgy is csak szakember tudná megmondani úgy, hogy a tünetek alapján diagnosztizálja.
Ha nárcisztikus, ha nem, a szakítás a te érdeked, a te jövőd múlik rajta. Sok embernek sikerült már egy nárcitól is megszabadulni, igaz a többségnek pszichológusra volt szüksége. Mert akik ilyen kapcsolatokban vannak benne, ott mindkét fél pszichológusra szorul. Az egyik nárci, a másik meg kodependens (társfüggő), empata.
Nem a másik állapotán kell gondolkodni, hanem a sajátodon, és tenni annak érdekében, hogy neked jobb legyen.
Istenem 🤦♀️ azért kérdem mert ez is egy tünet náluk hogy elvarratlan szálakat hagynak.
Szórakoznak, dobaloznak nagy szavakkal. Erzeketlenek, másnapra meggondoljak magukat.

Istenem🤦🏻♀️
Nem k*rva mindegy, hogy nárcisztikus-e??????
Nem a gyereked, nem a te bajod.
Fuss!!!
Ja és mielőtt terápiára vinnéd, tudd, hogy a nárcisztikusokkal a legnehezebb, mert mindenki szenved körülöttük miattuk, csak ők nem, úgyhogy ha még van is betegség belátása, évek…
Nem éri meg, keress egészségeset!

Ha azt mondjuk, nárcisztikus, akkor jobb, hogy ja nemcsak paraszt, de beteges is, jó akkor megbocsátom, nem akkora hiba...?
Téged kicsinál. Pont. Tökmindegy, hogy Géza nárcisztikus-e, borderline vagy csak köcsög. Magaddal foglalkozz.

Elég önjelölt pszichológus van, nem kell itt diagnosztizálni senkit Meg ráaggadtni arra is valamit, aki szimplán köcsög.
Inkább te nem lehetsz egészen kerek, mert nem nagyon akarsz lépni, csak mártírkodni. Nagyon szereted az áldozat szerepet, mi?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!