Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez ha nem jó neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez ha nem jó neki miért nem enged el?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve öljük egymást kb.

Kicsi nagy veszekedés volt itt már minden. Sőt elköltözes is de persze ígéretes után én h... megbocsajtottam neki és vissza költözött.

Mindketten tudjuk jól hogy tarthatatlan a kapcsolat sehova nem vezet, nem sosem végleges a döntése. Mindig mondja hogy vége, nem bírja már ő sem tovább, nem illunk össze, elkoltozik de másnapra meggondolja magát

Mire jó ez??

Ne azt írjátok hogy költözzek én mert ez az én lakásom. :D

Belatja a problémát, fél ismeri, hosszútávon változtatni nem tudunk rajta DEMEGIS MARAD!!!! majd eltelik pár nap és újra veszekedés van. Mire jó ez? Senkinek nem jó ez így.

2022. máj. 4. 07:23
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Én 31 éves nő vagyok, ő 30 éves pasi.
2022. máj. 4. 07:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el véglegesen, ez a megoldás. Tiltsd le mindenhonnan, akkor nem tud keresni.
2022. máj. 4. 07:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi másfél évig csináltuk ezt.

Én költöztem el meg vissza. Én le akartam zárni, aztán valahogy csak megjelent és folytattuk. Aztán egyszer csak lezártuk végleg.

Rengeteget gondolkodok rajta és nem látom a miértet. Egy halom dologban Ő volt az, amilyet szerettem volna. Mégse ment. Talán egyszer nem kellett volna túl hamar összecuccolni újra, hanem adni időt.

2022. máj. 4. 07:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem... mondjuk... szakítasz vele? Minden problémád megoldódna egy csapásra amiket itt felsoroltál.
2022. máj. 4. 07:39
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem érted 4es? Számítok vele, ő velem és fordítva de másnap állandóan "visszamondja" mert kialussza azt mondja. Hogy ő lát még ebbe reményt.

Nem lehet hogy nárcisztikus személyiség?

2022. máj. 4. 07:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Szakitok vele, javít a telefonom.
2022. máj. 4. 07:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Értettem, de ha szakítasz akkor szakítasz. Nincs olyan, hogy ő meggoldolta magát, ahhoz hogy folytassátok neked is meg kell magad gondolni. Erre a megoldás, hogy tényleg szakítasz, tehát onnantól nincs ilyen. Szakítottatok, nincs meggondolás, kész, pont, vége.
2022. máj. 4. 07:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te eldöntötted, hiába happog, hogy meggondolta magát.
2022. máj. 4. 07:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémádat. Szakítasz és kirakod a lakásodból, ha nem megy szép szóval. Ha nem hajlandó magától menni segít neki a rendőrség cuccolni. Ennyire életképtelen ne legyél már könyörgöm.
2022. máj. 4. 08:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Segítesz összeszedni a cuccait, visszakéred a kulcsot (ha van neki), és szépen elköszöntök egymástól. És te ehhez tartod is magad!

Nem sajnálod meg, mert akkor elmúlik az életed, és csak egy helyben fogtok toporogni ebben a toxikus kapcsolatban. Ha szükséges én zárat is cserélnék, ha albérletről van szó, el lehet költözni úgy, hogy a másik fél ne tudjon róla. Tiltani mindenhol.

Aki szakítani akar az érdekes módon meg tudja oldani, csak akarni kell. Sajnos van olyan extrém eset ahol már a rendőrség vagy barátok segítsége kell hozzá, de aki igazán elszánt az tud segítséget kérni, és megoldja.

Ehhez önbecsülésre és akaraterőre van szükség.

2022. máj. 4. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!