Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez ha nem jó neki miért nem enged el?
Párommal 2 éve öljük egymást kb.
Kicsi nagy veszekedés volt itt már minden. Sőt elköltözes is de persze ígéretes után én h... megbocsajtottam neki és vissza költözött.
Mindketten tudjuk jól hogy tarthatatlan a kapcsolat sehova nem vezet, nem sosem végleges a döntése. Mindig mondja hogy vége, nem bírja már ő sem tovább, nem illunk össze, elkoltozik de másnapra meggondolja magát
Mire jó ez??
Ne azt írjátok hogy költözzek én mert ez az én lakásom. :D
Belatja a problémát, fél ismeri, hosszútávon változtatni nem tudunk rajta DEMEGIS MARAD!!!! majd eltelik pár nap és újra veszekedés van. Mire jó ez? Senkinek nem jó ez így.

Mi másfél évig csináltuk ezt.
Én költöztem el meg vissza. Én le akartam zárni, aztán valahogy csak megjelent és folytattuk. Aztán egyszer csak lezártuk végleg.
Rengeteget gondolkodok rajta és nem látom a miértet. Egy halom dologban Ő volt az, amilyet szerettem volna. Mégse ment. Talán egyszer nem kellett volna túl hamar összecuccolni újra, hanem adni időt.

Nem érted 4es? Számítok vele, ő velem és fordítva de másnap állandóan "visszamondja" mert kialussza azt mondja. Hogy ő lát még ebbe reményt.
Nem lehet hogy nárcisztikus személyiség?

Segítesz összeszedni a cuccait, visszakéred a kulcsot (ha van neki), és szépen elköszöntök egymástól. És te ehhez tartod is magad!
Nem sajnálod meg, mert akkor elmúlik az életed, és csak egy helyben fogtok toporogni ebben a toxikus kapcsolatban. Ha szükséges én zárat is cserélnék, ha albérletről van szó, el lehet költözni úgy, hogy a másik fél ne tudjon róla. Tiltani mindenhol.
Aki szakítani akar az érdekes módon meg tudja oldani, csak akarni kell. Sajnos van olyan extrém eset ahol már a rendőrség vagy barátok segítsége kell hozzá, de aki igazán elszánt az tud segítséget kérni, és megoldja.
Ehhez önbecsülésre és akaraterőre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!