Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valakinek hiába erőlködöm sose fog nőként nézni rám?
Màr tanácstalan vagyok. Néha beszélünk és akkor érdeklődő, de mágátòl ritkán hìv, ìr. Nincs kapcsolata, se nője. Kicsit olyan félénk, munkaimádò pasi.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem mozgatom meg kicsit se.. nem vagyok rossz nő, se külsőleg ,se belsőleg. Elhìvott már 2 helyre is, jòl éreztük magunkat, azt hittem sìnen vagyok, bòkol, tervezi hova menjünk, de mégis néha elbizonytalandok, főleg amikor 2 napig nem is keres magatòl. 🥺

Létezik. Gondolj bele, megismersz valahol egy pasit, aki kedves, jó a személyisége és lehet nagyon jó pasi is, ha közben részedről nem alakul ki semmi, nincs kémia.
Sokszor nem "elég" az hogy valaki nagyon jól néz ki és a személyisége is passzol. Kell az a plusz. Sőt, sok esetben ezek nem is azok az emberek lesznek akikre első ránézésre azt mondanád.
Ismerek több olyan férfit is, aki kedvelek minden szempontból, külsőre sincs vele semmi baj, sőt látom hogy objektíve jóképű, de nem érzek iranta semmit, nem mozgat meg. Na ez barátság.
Ellenben volt olyan, aki külsőre tök sokáig nem vonzott, nem érdekelt, noha a személyiségét eleve bírtam. Majd egyszercsak jött a bekattanás, hogy "úristen ez az ember mennyire szexi". Ez 3 éve volt, azóta is ha látom megőrjít. Van benne valami, nem tudnám megmondani. Egy tök átlagos kinézetű pasas.
Szóval igen, fordítva is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!