Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valakinek hiába erőlködöm sose fog nőként nézni rám?
Màr tanácstalan vagyok. Néha beszélünk és akkor érdeklődő, de mágátòl ritkán hìv, ìr. Nincs kapcsolata, se nője. Kicsit olyan félénk, munkaimádò pasi.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem mozgatom meg kicsit se.. nem vagyok rossz nő, se külsőleg ,se belsőleg. Elhìvott már 2 helyre is, jòl éreztük magunkat, azt hittem sìnen vagyok, bòkol, tervezi hova menjünk, de mégis néha elbizonytalandok, főleg amikor 2 napig nem is keres magatòl. 🥺

Szerintem:
1, nem kötöd le,
2, van neki màs
3, amúgy is foglalt a fickó
4, meleg
5, a fentiek szabadarànyú keveréke.

Általában kölcsönösen kell keresni a másikat...
fordítva persze a nőknek ez természetes jelenség lenne, hogy ő nem keresi napokig a férfit...de a férfinek az a dolga, hogy keresse...

Szoktam keresni, de normális kereteken belül. (Nem akarok az agyára menni se)
Igazábòl feladtam volna már, ha nem célozgatna és pont olyankor probálkozik amikor eldöntöm, hogy ennyit nemér ez a pasi.
Nőket szereti, nem egy interneten élő férfi. De akkor hiába pròbálkozom esélytelen nála 🥺

Itt nem arról van szó, hogy nőként néz e rád vagy sem.
Hanem érdekled e őt vagy sem.
De az is meglehet, hogy ő is úgy érzi, hogy téged nem érdekel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!