Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valakinek hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakinek hiába erőlködöm sose fog nőként nézni rám?

Figyelt kérdés

Màr tanácstalan vagyok. Néha beszélünk és akkor érdeklődő, de mágátòl ritkán hìv, ìr. Nincs kapcsolata, se nője. Kicsit olyan félénk, munkaimádò pasi.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem mozgatom meg kicsit se.. nem vagyok rossz nő, se külsőleg ,se belsőleg. Elhìvott már 2 helyre is, jòl éreztük magunkat, azt hittem sìnen vagyok, bòkol, tervezi hova menjünk, de mégis néha elbizonytalandok, főleg amikor 2 napig nem is keres magatòl. 🥺

2022. máj. 2. 06:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen! Enged el.

N30

2022. máj. 2. 07:01
 2/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem:

1, nem kötöd le,

2, van neki màs

3, amúgy is foglalt a fickó

4, meleg

5, a fentiek szabadarànyú keveréke.

2022. máj. 2. 07:04
 3/21 anonim ***** válasza:
32%

Általában kölcsönösen kell keresni a másikat...

fordítva persze a nőknek ez természetes jelenség lenne, hogy ő nem keresi napokig a férfit...de a férfinek az a dolga, hogy keresse...

2022. máj. 2. 07:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a leírtak alapján a realitás az, hogy szinte biztosan nem tart elég vonzónak. Ha tetszenél neki, akkor ennél jóval kezdeményezőbb lenne. Egy nő lehet akármilyen csinos is, mindig lesznek férfiak, akiket nem tud magába szerelmesíteni. Ezt férfiként írom neked. Nekem is volt olyan (egész csinos) nő az életemben, aki szeretett volna kapcsolatot velem, el is mentem vele randevúkra, néha egész napokat együtt töltöttünk, és semmi baj nem volt vele, nagyokat beszélgettünk, jól éreztük magunkat, de egyszerűen nem tudott komoly vonzalmat kelteni bennem. A csinos nők szeretik azt hinni, hogy bárkit el tudnak csábítani, de ez sajnos nincs így. Mindig lesznek férfiak, akikkel a csábítás nem sikerül. Tudom, nem könnyű, de próbáld lenyelni ezt a békát és lépj tovább. Kár az erőlködésért.
2022. máj. 2. 07:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nem vagy az esete, csak barátként tekint rád. A férfiak sem lesznek automatikusan szerelmesek attól, ha nem akad más. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy elég jó vagy szép vagy kedves...stb., csak nem fogtad meg.
2022. máj. 2. 07:11
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Légy kicsit domináns vele, vedd át te a vezető szerepet.
2022. máj. 2. 07:20
 7/21 A kérdező kommentje:

Szoktam keresni, de normális kereteken belül. (Nem akarok az agyára menni se)

Igazábòl feladtam volna már, ha nem célozgatna és pont olyankor probálkozik amikor eldöntöm, hogy ennyit nemér ez a pasi.

Nőket szereti, nem egy interneten élő férfi. De akkor hiába pròbálkozom esélytelen nála 🥺

2022. máj. 2. 07:21
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van szó, hogy nőként néz e rád vagy sem.

Hanem érdekled e őt vagy sem.

De az is meglehet, hogy ő is úgy érzi, hogy téged nem érdekel.

2022. máj. 2. 07:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jössz be neki, hát nem jössz be neki. Ez van keresni kell olyat akinek bejössz.
2022. máj. 2. 07:34
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Keress olyat aki akar téged és ha kell még vesz is neked virágot. Mosd meg rendesen a hajad, használj jó illatú sampont mert azt nagyon szeretik a férfiak. Én sajnos kopasz vagyok ezért nincs is senkim.
2022. máj. 2. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!