Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valakinek hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakinek hiába erőlködöm sose fog nőként nézni rám?

Figyelt kérdés

Màr tanácstalan vagyok. Néha beszélünk és akkor érdeklődő, de mágátòl ritkán hìv, ìr. Nincs kapcsolata, se nője. Kicsit olyan félénk, munkaimádò pasi.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem mozgatom meg kicsit se.. nem vagyok rossz nő, se külsőleg ,se belsőleg. Elhìvott már 2 helyre is, jòl éreztük magunkat, azt hittem sìnen vagyok, bòkol, tervezi hova menjünk, de mégis néha elbizonytalandok, főleg amikor 2 napig nem is keres magatòl. 🥺

2022. máj. 2. 06:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igényes nő vagyok. Figyelek mindenre,sportolok, van munkám és kocsim is.
2022. máj. 2. 08:55
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

#11:

Nem ezeken múlik. Mindent borít ezek közül, ha egy tapadós hárpia vagy.

2022. máj. 2. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá megmagyarázható indok, hogy miért nem. Neked is van biztos, aki rendben van, csak nem szimpatikus vagy szimpatikus, ápolt, jól szituált, jót is beszélgettek, de valamiért nem annyira tetszik, hogy párodnak akarnád.
2022. máj. 2. 09:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Úristen most tényleg valaki azt gondolja, hogy csapzottan, lepukkamtan megy a randikra? Mosson hajat... Én egyáltalán nem feltételeztem, azt gondolom, hogy vagy félénk az ürge vagy nem érdekledled komolyabban. Másra vár azért nem aktív, de nem akar bunkó sem lenni. Vagy nagyon nyámnyila ezért várja hogy te lépj. Mi lenne ha megkerdezned, hogy hogy áltok egymással? Intelligens emberek meg tudják ezt beszélni, job mint hetekig itt egyen a fene meg a bizonytalanság.
2022. máj. 2. 10:18
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Légy dominánsabb vele.
2022. máj. 2. 10:35
 16/21 A kérdező kommentje:

14es. Félénk a srác, nem egy nőcsábász, nem egy facebookon élő, sose posztol. Én pròbálok picit dominasabb lenni csak nem akarom hogy eliesszem.

Igazabol 3 dologra gondolok.

-töketlen és félénk

-nem jövök be neki igazán

-régòta egyedül van, megszokta és kényelmes neki a sok munka mellett

2022. máj. 2. 11:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tapadok rá, van hogy 3 napig nem is beszélunk.
2022. máj. 2. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Lehet főzni kéne neki valami finomat és akkor a hasán keresztül behálózhatnád.
2022. máj. 2. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem csak töketlen és félénk, jól érzed.

Ha akarsz valamit neked kell tenned sajnos.

2022. máj. 2. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Oké, de mi köze van az érzésekhez ahhoz, hogy neked milyen kocsid van? A megfelelő ember egy blahás, buszlekésős hajnali gyroszozás közben is vonzó és van jövője a dolognak,
2022. máj. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!