Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek a fekete haj, barna bőr, világos zöld/kék szem kombinációról egy nő esetében?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 20:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csak ott a testi adottság is, a pasik az összhatást fogják nézni, nem csak azt, hogy milyen a szemed színe. Ez meg annyira relatív, hogy kinek mi jön be.
2022. ápr. 29. 23:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem például a barna haj jön be, akár rövidben, ha jól áll neki.

A szeme is inkább barna legyen, de ha zöld és tetszik, az se baj!

A bőre inkább legyen barnább, de valakinek a fehér is jól áll!

Nem lehet így viszonyítani! Jól áll neki, jó az összhatás, bejön és kész!

Aztán ott a személyiség is! Sok minden van! Ez csak én voltam!

2022. ápr. 29. 23:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen szinkombinaciom és előnyös volt. Kozepbarna hajam van zoldeskek szemmel. Mindig a sotet haj tetszett de sokáig eredeti voltam. Nálunk azt sulykoljak, hogy a sötétebb haj oregit. Egyszer raszantam magam. Nagyon meglepodtem. Jól állt, a szemem pedig hangsúlyos lett a kontraszt miatt. Imádtam. Altalanossagban: érdekesebb mint a fekete haj barna szem kombináció. Ugyanezt gondolom a valaki szőke hajú és ahhoz van barna szeme.
2022. ápr. 30. 01:27
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a színeken múlik, hanem a formákon. Az arcán, alakján. Minden színárnyalatból láttam már vonzót.
2022. ápr. 30. 01:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!