Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kivel beszélhetném meg a szerelmi problémámat?
Figyelt kérdés
Nem várt nehézségekbe ütköztem a barátnőjelöltemet (volt osztálytársnőm) illetően, szükségem lenne tanácsra, támogatásra, tippekre. A haverjaim viszont ilyen tekintetben teljesen haszontalanok. Három emberrel beszéltem, az egyikük nemes egyszerűséggel azt tanácsolta sz*rjam le a lányt (eszemben sincs), a másik szerint inkább magamon fejlesszek és engedjem őt el, a harmadik meg csak együttérző félszavakat tudott kipréselni magából, ezek után feladtam hogy ebben a körben keressek megoldást. Szüleimmel ilyenről nem fogok beszélni, tesómnak inkább nem vázolnám fel a dolgot, így nem tudom ki marad akivel megbeszélhetném és kaphatnék tőle tanácsokat is. Ti mit tennétek ebben az esetben?2022. ápr. 28. 19:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem az lett volna bölcs, ha leírod ide a kérdésbe, hogy mi a probléma vagy minek a kapcsán lenne szükséged tanácsra.
2/7 anonim válasza:
Vagy ide kiírod vagy privátban elküldöd mi a gond :)
3/7 anonim válasza:
Haverjaid közük azzal, akiben megbízol.
4/7 anonim válasza:
Figyelj, ha érdekled a csajt akkor nyitott feléd és tesz érte, ha nem érdekled akkor felejtős.
5/7 anonim válasza:
Te az a srác vagy, akivel egyszer beszélt a lány az osztálytalalkozón, és azóta nem száll le róla, pedig már megírta neki hogy barátja van? Ha igen, akkor azt is írd le, hogy csak olyan választ fogadsz el, hogy üldözd tovább, mert azt már 100x leírták, hogy hagyd békén!
6/7 Maneko válasza:
Nézd.. kihúztad a listából a haverjaidat, mint haszontalanokat, a szüleiddel nem beszélnél ilyesmiről, tesódnak nem vázolnád fel a dolgot. Akkor csak maga a barátnő(jelölt) marad, mint egyetlen kézenfekvő megoldás. Miért nem vele próbálod megbeszélni a szerelmi problémáidat...?
De amúgy egyetértek az előttem szólókkal, ha nagyon muszáj, hogy kívülálló adjon tanácsot, akkor küldd el valakinek privátban vagy írd ki ide.
7/7 anonim válasza:
Nekem is leírhatod privátban, ha aktuális még, szívesen meghallgatom, és hátha tudok valami okosat is mondani, 30 éves nő vagyok amúgy. De egy anonim fórumon tényleg kiírhattad volna a teljes problémát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!