Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen nincs senki, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éppen nincs senki, akivel beszélhetnék, szóval ide írom le?

Figyelt kérdés

2 éve megismerkedtem egy lánnyal, aki kedves, aranyos volt, és pont az tetszett benne, hogy egyáltalán nem könnyűvérű, hanem szemérmes.

Ez a dolog ugyanakkor lassan elkopott, nem találkoztunk, végül nem is nagyon beszéltünk, de idén ugyanazon az egyetemen kötöttünk ki, és nyáron újrakezdődött az egész.

Másfél év alatt ugyan sokminden történik az emberrel, ő is változott, de kezdetben úgy tűnt nem annyira. Először csak barátnak tekintettem, de a hónapok alatt lassan beleszerettem.

Egészen idáig úgy tűnt remekül halad minden, míg ma ki nem derült, hogy nem szűz. Ez még nem is lett volna baj, mert nekem is volt több barátnőm, csak aztán még részletezte, hogy a mai napig összefekszik a sráccal, miközben együtt sincsenek és velem találkozgat.

Korábban is sejtettem, hogy szó lehet hasonlóról, de túl sok olyan jelet küldött amiből az jött le, hogy érdeklődik irántam (egész nap rajtam lógott, ha nem, akkor messengeren irkált reggeltől estig, folyamatosan azt kérdezgette mit csinálok, merre vagyok stb) és szentimentális voltam.

Ennyi volt kb, sokmindent nem bánok, inkább ezt az elpazarolt pár hónapot, és azt, hogy több aranyos lányt is figyelmen kívül hagytam miatta. Ami leginkább fáj az azt látni, hogy hova süllyedt.

2018. nov. 15. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát igen. Biztos fel fog neki tűnni, hogy már nem keresed annyira a társaságát. És nem fogja érteni, nem is érdemli meg azt se hogy elmagyarázd neki mi a gond.
2018. nov. 15. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Neked még soha de soha nem volt, hogy egyéjszakásba bonyolódtál, visszamentél az exedhez stb?

Szerintem emiatt nem kéne leírni a lányt.Ha ennyire szimpatikus és küldi a jeleket, akkor legyél te az, aki miatt ezt az egész összejárós dolgot befejezi és társa leszel.

2018. nov. 15. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:

"Biztos fel fog neki tűnni, hogy már nem keresed annyira a társaságát"

Nah, letiltottam mindenhol, ilyen embertől nem akarok semmit.

"Neked még soha de soha nem volt, hogy egyéjszakásba bonyolódtál, visszamentél az exedhez stb?"

Nem, nem volt.

24/f

2018. nov. 15. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold. Elképzelem, hogy velem találkozgat, ismerkedik, de összefekszik mással. Hát, mehetne amerre lát. Nem tudom, egyes emberek hol élnek. Jézus Máriám.
2018. nov. 15. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem jártok, nem vagy a pasija. Akkor meg mit érdekel téged hogy kivel fekszik össze? Nem fog rád várni egy percig sem. Jól teszi.
2018. nov. 15. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Na neee! Te vagy kiakadva? Azt állítod érdeklődik, rajtad lóg ..de

"Először csak barátnak tekintettem, de a hónapok alatt lassan beleszerettem."

Ő rajtad lóg Te pedig mit csinálsz ezzel? Hónapok?

Amíg Te töketlenkedtél az ő nyomulása ellenére addig más lépett és megkaparintotta. Most ki tehet róla, hogy ilyen amőba vagy?

Ő a bizalmába fogadott és elmondta az igazat Te meg azt szűrőd le,hogy letiltod mert ő milyen ember. Hát olyan aki küldi neked a jeleket. Amire Te hónapokig csak bámulsz magad elé és nem teszel semmit.

Bár biztos jobb őrá fogni mint magadat tehetetlennek látni.

2018. nov. 16. 00:06
 7/8 A kérdező kommentje:

"Amíg Te töketlenkedtél az ő nyomulása ellenére addig más lépett és megkaparintotta"

Sehol nem mondtam, hogy a srác azután jött képbe, hogy újra elkezdtünk beszélni.

2018. nov. 16. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Megertem amit érzel. Nekem is nagy csalódás lenne, ha egy aranyos, esélyes csajrol kiderulne ilyesmi, és ugyanúgy hagynám. Lesz pár ember aki kiakad rajtad, de ők is valszeg mindenkivel osszejarnak dugni, és nem bírják ha valaki nem fogadja el azt az életmódjukat hogy rongykent szetdugjak őket.
2018. nov. 16. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!