Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lehet belém a főnököm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehet belém a főnököm?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen többen vannak férfiak, velem együtt 4-en vagyunk nők. A főnököm állandóan vigyorog rám, mosolyog, folyamatosan bámul és a mozdulataival is kifejezi a csajozós énjét. Sokszor bókol, kedveskedik nekem és viccelődik, és ezt meg is jegyzi hány pozitív pontot érhetett már el nálam. Nőnapra mind a 3 kolléganőnek és nekem is vett egy doboz Raffaellot, viszont engem behívott az irodába, hogy oda adhassa és kérte, hogy azért egy puszit adjak neki érte. Többször belépett már a magánzónámba, ami kissé kellemetlen is volt, hiszen mögöttem állt, vagy épp a kocsiba mellém ült szorosan (máshol is volt hely) és ennek hangot is ad, hogy mellém akar ülni. Előfordult, hogy átkarolt, félig megölelgetett. Szóval sok ilyen jelet észleltem, és persze úgy néz, mint aki sosem látott embert…

Alapvetően viccelődős típus, és szeret csipkelődni, viszont a többi kolléganővel ezeket nem teszi.

Mit gondoltok rámstartolt?

Apropó, nős ember és gyereke is van, viszont jól néz ki, nem tagadom azért imponálnak ezek a dolgok csak kíváncsi vagyok, hogy én látok e bele többet vagy sem mert nem szeretném ha a munkám rovására menne ez.

2022. ápr. 27. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen, a szegenyseg az forditva aranyos az erkolcsokkel. Tisztelet a kivetelnek.
2022. ápr. 27. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bejossz neki sőt nagyon valószínű, kívánatos vagy számára de mivel nos ember ezért engedd el és ne menj bele a jatszamiba
2022. ápr. 27. 17:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Félre érettétek. Én nem akarok tőle semmit, csak mint nőnek jól esnek ezek a kedves dolgok főleg szingliként. Sosem adtam felé jelzéseket, nem flörtöltem vissza. Szerintem ezért a Hr-re nem fogok fölmenni, míg nem tesz olyan lépéseket, amivel azt kiérdemelné, nyilván nem szeretném kirugatni, mert jó műszak vezető.
2022. ápr. 27. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ezek nem kedves dolgok tudod, hanem érdeken alapuló erőre megkomponált út a ba*záshoz már bocsánat. Puszit adj érte, jajj de kedves. Undorító inkább, hogy egy főnök ezt megengedi magának, ezért más országban felelne. Megölel? Szerinted mit várhatsz egy olyan embertől aki ha nem látják csak a farka hajtja, utána meg hazamegy és eljátssza gondolom a szerető férjet stb. Persze gondolom te vagy számára a tökéletes, meg csak körbe rajong a többi nő nem is érdekli. Csak te te és te. Figyelj ide, ebből hidd el nem kerekedik sikersztori. És fog olyan alkalmat generálni ami elgyengíthet és azon kapod magad hogy túlórázol neki hanyatt. Ne tedd, nem fogja megérni az a pár izgalmas kis helyzet. Tudom hogy miről beszélek hidd el. De te tudod.
2022. jún. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!