Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lehet belém a főnököm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehet belém a főnököm?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen többen vannak férfiak, velem együtt 4-en vagyunk nők. A főnököm állandóan vigyorog rám, mosolyog, folyamatosan bámul és a mozdulataival is kifejezi a csajozós énjét. Sokszor bókol, kedveskedik nekem és viccelődik, és ezt meg is jegyzi hány pozitív pontot érhetett már el nálam. Nőnapra mind a 3 kolléganőnek és nekem is vett egy doboz Raffaellot, viszont engem behívott az irodába, hogy oda adhassa és kérte, hogy azért egy puszit adjak neki érte. Többször belépett már a magánzónámba, ami kissé kellemetlen is volt, hiszen mögöttem állt, vagy épp a kocsiba mellém ült szorosan (máshol is volt hely) és ennek hangot is ad, hogy mellém akar ülni. Előfordult, hogy átkarolt, félig megölelgetett. Szóval sok ilyen jelet észleltem, és persze úgy néz, mint aki sosem látott embert…

Alapvetően viccelődős típus, és szeret csipkelődni, viszont a többi kolléganővel ezeket nem teszi.

Mit gondoltok rámstartolt?

Apropó, nős ember és gyereke is van, viszont jól néz ki, nem tagadom azért imponálnak ezek a dolgok csak kíváncsi vagyok, hogy én látok e bele többet vagy sem mert nem szeretném ha a munkám rovására menne ez.

2022. ápr. 27. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Készülhetsz a túlórára,asszem valakinek ANALizálni kell a papírokat.
2022. ápr. 27. 12:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó bekezdés után inkább nem irok semmit. 🤢
2022. ápr. 27. 12:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa az élet. Most ez bejön neked, meg még örülsz is neki, de mikor lepattint vagy csak szerető leszel - az már nem fog tetszeni és minden elérhető eszközzel igyekszel majd ártani neki. Mondjuk ő meg kiprovokálja, de akkor is. Furcsa, bizarr.
2022. ápr. 27. 12:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy ezeket csinálja veled, még nem szerelmes.

Viszont az igaz, hogy tetszel neki (a jelekből ítélve).

Szerintem csak szexelni akar veled, de annak semmi köze a szerelemhez.

Ha jót akarsz magadnak, akkor távol tartod magad tőle.

2022. ápr. 27. 12:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelem ez, csak gátlástalan munkahelyi flört, ami után otthon vidám családapaként húzogatja tovább az asszonyt. Gyomorforgató, és sajnálom otthon a családját; ki tudja, hányszor és hány nővel ment már félre.
2022. ápr. 27. 12:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Apropó, nős ember és gyereke is van"

Korrekt jellem! Ja, nem... 🙄

2022. ápr. 27. 12:39
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

5.

Lehet otthon tudják is, csak elvannak vele, mert olyan életszínvonal jár érte, ami egyébként nem lenne. Lásd a régi szarviccet.

"Egy luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer érkezik egy gyönyörű, csinos, fiatal nő és megcsókolja a férfit. A felesége felháborodva, önmagából kikelve kérdi

- Ki ez a nő???

A férj, teljesen nyugodtan:

- A szeretőm.

- Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez - ordítja a feleség.

- Jó szívem - mondja a férj - váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, síelés az Alpokban, és még sorolhatnám...

Mély csend következik, csak az evőeszközök csilingelése hallatszik.

Egyszer csak belép az étterembe a család egyik barátja, jobbján szintén egy csinos fiatal nővel. A feleség ismét felháborodva

- Ki az a nő ott a Bélával???

- A szeretője - mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal.

Kis csend következik, majd a feleség megszólal:

- A miénk szebb."

2022. ápr. 27. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Gerincre akar vágni az biztos.
2022. ápr. 27. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt nagy szerelem lehet. Nem nagyon volt a vilagtortenelemben szereplmes fonok. Ellenben rengeteg gerinctelen alak volt, aki megprobalt ugyeskedni a beosztottjai felett, hogy lehuzza roluk a bugyit. Foleg a naiv kislanyok szoktak celpontok lenni, mert egy komoly no mar nemcsak lekoppintana, hanem fel is nyomna a hr-en, a bajgunart.
2022. ápr. 27. 13:31
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

9.

C, az idősebb "komoly nő" kezd ki a főnökkel. Csak az itteni kérdésekből leszűrve, ahol átlag heti kétszer van egy ilyen. Ha a fele troll, akkor is heti egy.

2022. ápr. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!