Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket ez zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés
Imádok sütni.főzni, ezért szinte mindig meglepem a páromat valami finom sütivel, vagy különleges étellel. A párom is szereti az ilyeneket, de nem akarom, hogy azt gondolja, hogy tukmálom, vagy mindig etetni akarom. Tényleg nem vagyok tukmálós, csak nekem ez egyfajta szeretet kimutatás, hogy gondoskodom róla. Amúgy nem csinálok sokat, nem romlik ránk, nem is erőltetem hogy egyen és arra is figyelek, hogy egészséges ételeket csináljak. Férfiak, titeket ez zavarna, vagy inkább örülnétek neki? Amúgy ettől eltekintve nem vagyok az a tipikus háziasszony, dolgozom, tanulok én is, csak nagyon szeretek ezzel foglalkozni, de a főzés kikapcsol, szeretek új ízeket kipróbálni és enni is (nem vagyok túlsúlyos, sportolok is)

2022. ápr. 25. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Örülnék neki, szerintem ez kedves gesztus, ügyes vagy hogy ennyi mindenhez értesz.
2022. ápr. 25. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem zavarna.
2022. ápr. 25. 16:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk itt számít hogy mi a valóság, anyukám is azt hiszi magáról hogy nem tukmálós és hogy nem szokott túl sokat készíteni, a valóság meg egészen más.

Ha igaz amit írsz, akkor az nem zavaró.

2022. ápr. 25. 16:07
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

azért minden nap nem kéne

heti 1-2 alkalom jó

2022. ápr. 25. 16:08
 5/15 A kérdező kommentje:

#3 szerintem azt csak észrevenném, ha napokig ugyan azt ennénk, vagy ha ki kéne dobni

#4 nem minden nap, nem is találkozunk mindig

2022. ápr. 25. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyosnak gondolom, de én túl egészségesen élek ehhez. Ha nektek jó, tökéletes
2022. ápr. 25. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván nem úgy értettem hogy ne vennéd észre. :D

2022. ápr. 25. 16:23
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Én szerintem már pont a "tukmálós" kategória határát súrolom. Mindig, ha jön hozzánk valaki, főzök, nálam is ez a szeretetnyelv, a vendégeket is néha már "túlkínálom".

Nyilván nem akart engem megbántani, de az én páromat pl. zavarja, ha túlpörgöm a kaja-témát és készülődést. Hihetetlenül válogatós, és volt, hogy a randira készített ételt egyszerűen nem ette meg (azért udvariasan beleturkált), pedig mindig az ízlésének megfelelőt főztem, de ő olyan, hogy ha épp nem kívánja, a kedvencét se fogja megenni. Tehát nálunk a kompromisszum nyert, illetve visszavettem a lendületből. De elhiszem, hogy van olyan jó étvágyú férfi, aki odáig van ezért. :)

2022. ápr. 25. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó dolog, én örülnék neki.
2022. ápr. 25. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon aranyos kis dolog ez.

Ezzel tulajdonképpen azt fejezed ki, hogy mennyire szeteted őt.

Remélem ezt ő is így gondolja, és érzi is, és viszonozza is valahogyan. 😀😃😄

2022. ápr. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!