Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Volt) egyetemista fiúk/férfia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Volt) egyetemista fiúk/férfiak, titeket az alábbiak közül melyik zavarna?

Figyelt kérdés

A) a barátnőtökkel egyszerre végeztek (ugyanazon vagy másik) egyetemen

B) a barátnőtök egy évvel hamarabb végez és kezd el dolgozni, mint ti

C) a barátnőtök több évvel hamarabb végez és kezd el dolgozni, mint ti

D) nektek kilátásban sincs, hogy elvégzitek az elkezdett szakotokat, a barátnőtök pedig hamarosan diplomázik

D) a barátnőtöknek kilátásban sincs, hogy elvégzi az elkezdett szakot, ti pedig hamarosan végeztek

Hagyjuk most a "diploma semmit nem ér" vitát, tegyük fel, hogy olyan szakról van szó, amivel könnyen talál minimum átlagosan fizető munkát, aki elvégzi. Akit frusztrál a téma, annak ott a többi kérdés.

Hagyjuk a "bezzeg én orvosi egyetem mellett is napi 26 órát dolgoztam és így is 3 év alatt végeztem" dolgot is, feltételezzünk egy olyan szakot, ahol nincs lehetőség gyakornoki munkára, nem fizetnek a gyakorlatokért és nem lehet mellette teljes vagy részmunkaidőben dolgozni ("rendes" munkahelyen), legfeljebb alkalmi, hétvégi diákmunkákat tudtok vállalni, illetve néha kaptok "zsebpénz" mennyiségű ösztöndíjakat (10-20 ezer/hó). Ezen kívül pedig a szüleitek tartanak el vagy diákhitelből éltek.

Szavazást azért nem csatolok, mert többet is lehet választani.

2022. febr. 2. 08:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Közmunkás vagyok,nem tudok iten érdömben hozászolni,csak óvasgatni szoktam.
2022. febr. 2. 08:31
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem végeztem el, de nagyon jó munkám van, így nem tudok mit válaszolni mert ha engem kérdeznek 10+ év távlatából sem érzem a döntésem hátrányát
2022. febr. 2. 08:35
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Bennem mindig volt egy ilyen érzés, hogy a legtöbb csaj az saját magánál idősebb vagy pedig az életben előbbre tartó pasit akar magának. Persze én is láttam ilyet szökőévente, hogy osztálytársak vagy szaktársak összejöttek, de iszonyú ritkán. Szóval engem ez mindig is elbátortalanított attól, hogy kezdeményezzek azoknál a lányoknál, akikkel pl. egy szakra vagy karra jártunk és tudtam ugyanakkor vagy előbb fognak végezni, mint én.

Mind az 5 zavarna, de főleg azért mert azt érezném biztos a nőt zavarja.

2022. febr. 2. 08:44
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Engem egyik sem zavarna, mit számít hogy hol tart a diplomájával, vagy hogy én hol tartok?

Mondjuk az hogy kilátásban sincs nem tudom neked mit jelent, mert nekem vagy azt hogy még csak most kezdte, ergo több ev van még a végzésig (de ez másik válasz), ez nem is zavar.

A másik hogy nem is tervezi elvégezni, csak van ott, ez esetben viszont nem értem, hogy miért ne dolgozhatna közben? Ha az egyetembe teszi az időt akkor el fogja végezni, ha meg nem akkor lesz ideje dolgozni. Elég ellentmondásos.

2022. febr. 2. 08:51
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Én már egy pár éve túl vagyok a diplomán, barátnőm is. Engem a C és a D zavarna, vagyis zavart volna, ha egyszerre kezdjük pl. Ha továbbmegyek mesterre vagy én késő vágtam volna bele, akkor nem zavarna.
2022. febr. 2. 09:00
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Engem az zavarna, ha miattam kezdene el valamilyen egyetemet, hogy "felzárkózzon" hozzám.
2022. febr. 2. 09:14
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
A két D zavar, mert ha valami kilátástalanságban van, akkor képtelen megbízkózni a tanulmányaival, teng-leng és lehet sose végzi el. Ingyenélőt nem szeretnék magam mellé és én sem akarok az lenni.
2022. febr. 2. 09:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem pasi vagyok, a páromról tudok nyilatkozni. Ő hamarabb is kezdte az egyetemet, idősebb is tőlem, én ráadásul később csúsztam is a szakomon. Maximálisan támogat mindenben, én vagyok az, akit zavar, hogy így "le vagyok maradva".

Igazából tényleg mindenünk megvan úgy is, hogy a bevételem csak ösztöndíjakból áll, (meg szülői támogatásból) de azért várom már, hogy "felzárkózzak" hozzá.

2022. febr. 2. 09:26
 9/20 A kérdező kommentje:

#4 a "kilátásban sincs"-et úgy gondoltam, hogy mondjuk nagyon nem megy az adott szak, sokszor csusztál, otthagytad, újrakezdted, szakot váltottál, de nem igazán vagy elhivatott és nem is nagyon érdekel, amit tanulsz, ettől függetlenül valamilyen okból mégis csinálod. Vannak ilyen ismerőseim, ezért érdekel.

#6 Nem szabom meg, mindenki azt válaszol, amit szeretne, rajtad (és az 1-es trollon) kívül ez mindenkinek sikerült is. Az ilyen kérdéseknél előforduló kitérő válaszokra és a témához nem kapcsolódó vitára és kötözködésre nem vagyok kíváncsi.

2022. febr. 2. 09:28
 10/20 anonim ***** válasza:
13%
Oh, értem. Tehát próbálkozik de nem megy. Ez esetben kicsit zavarna, de megbeszélnénk, és ha meg tudja indokolni hogy miért akarja ennyire megcsinálni akkor elfogadnám, onnantól kezdve nem érdekelne különösebben.
2022. febr. 2. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!