Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy full átlagos pasi vagyok de nagyon gazdag, akkor a legtöbb lakásos prosti vajon nyitott lenne velem támogatói kapcsolatra?
Tehát abszolút nem vagyok átlagalatti semmiben…
Lehetne simán rendes kapcsolatom.
Csak engem kifejezetten a prostik érdekelnek… Ne kérdezzétek miért, mert hosszú.
Az nem fontos, hogy szeressen, nyílván ilyet nem lehet elvárni.
Ha havi szinten több millió forinttal tudnám támogatni, vajon a jelenleg kb. 3000 lakásos prostiból mennyi mondana igent egy ilyen ajánlatra?
Nyugodtan kommentelhetnek prostik is, ha vannak itt.
A kérdésre válaszolva - szerintem nem működne.
Sem a Te, sem az Ő részéről.
A lányon azon gondolkodna mikor lépsz tovább, mikor találsz egy másikat, ahogy őt megtaláltad... tehát, hogy mikor ér véget ez a dolog, sosem tudná jól érezni magát benne.
Téged meg a 2.-3. alkalom után igen-igen frusztrálna, hogy a pénzért programozik/szexel veled, és még az is megfordulhat a fejedben esetleg van-e neki rajtad kívül más is még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!