Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmeneti érzelmi fáradtságom, csömöröm van?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon stresszes volt az életem, és ez nagyon nehezen ment le rólam, 2-3 hétbe telt, mire rendeződött az, ami a stresszt okozta. Viszont érzelmileg még most is kimerültnek érzem magam, semmilyen érzelmi helyzetbe nem tudom átérezni az érzéseim. Ez a stresszes időszak alatt sosem volt így. Van egy férfi, aki kedves velem, több éve ismerjük egymást, néha történt köztünk ez-az (érzelmek, szexualitás, találkozások) és eddig mindig jól éreztem magam vele, a találkozások után fel voltam töltődve, pörögten, örültem, boldog voltam. Az utóbbi időben viszont azt vettem észre, nincs türelmem se energiám annyit beleadni a dologba, mint a stresszes időszakom előtt. Akkor örültem, ha sok órát együtt töltöttünk, mostanában viszont már másfél óra is lefáraszt érzelmileg, és miután elbúcsúzunk, nincs bennem az, hogy de jó volt találkozni, átölelni, beszélgetni stb. Egyszerűen úgy érzem kimerült vagyok, fáradt, és leginkább kedvileg, érzelmileg. Ez valamilyen átmeneti érzelmi kimerültség lehet nálam?
Jav: a stresszes időszak előtt sosem volt gond átérezni az érzéseim, sőt, ellenkezőleg.
2022. ápr. 22. 12:11
2/11 anonim válasza:
Szerintem ezek egyedi dolok, nem fogja tudni senki megmondani mi ez.
Mondanám, hogy a tél és a covid vége egy kicsit lehet felold, de most már ez van egy ideje.
Lehet kicsit elmehetnél valahova tök egyedül. Ahol nem neteznél, lenne természet, esetleg egy fürdő. És nem lennének feladatok. Egy négy nap már tud sokat tenni. És az fontos, hogy ne vigyél laptopot, és ha lehet netes simet sem. Hogy tényleg más idő dologba kerülj.
#3 arra gondoltam, hogy szerintem ez a kedv ez nem olyan, amit nagyon tudsz így visszahozni te magad, hanem kicsit így nem beléd tölteni kell, hanem épp kiürlüni hagyni. Hogy aztán megint igényeljen új ingert a lényed. Szóval valami kis inger szinten tartani a dolgokat.
2022. ápr. 22. 14:24
5/11 anonim válasza:
Szerintem az emberek többsége érzett már így.
Egyszerűen van ilyen, hogy kicsit lemerülünk.
Én megpróbálom ezeket átvészelni egy jó sorozattal ami pár napra kikapcsol, egy jó könyv, bármi ami kicsit más világba visz. Pár új ruha vásárlása, nagy alvások, kinek mi okoz örömet.
2022. ápr. 22. 14:42
6/11 A kérdező kommentje:
A stresszes időszakom előtt semmi gondom nem volt a feltöltődéssel. Most is ugyanazokat teszem, de azt vettem észre, kevesebb ideig hatnak, mint a stressz előtt. Az igaz, hogy érzelmileg a kedvem az fásult, és valóban amikkel eddig gond nélkül nagyon hamar fel tudtam töltődni, azok most kb fele annyi időre töltenek fel. Azt hiszem, ilyen szinen mint most, még életemben nem voltam kimerülve, pedig ért már jópár dolog 40 éves létemre. Most meg az van, hogy akivel eddig imádtam együtt lenni, jó érzés volt, az is hihetetlen hamar lefáraszt. Fásultnak érzem magam, és én ezt az állapotot sosem engedtem meg magamnak, mert ahogy írtátok is, mindig feltöltődtem, gond nélkül. Akármi is ért. Most viszont le vagyok eresztve, mint egy lufi.
2022. ápr. 22. 14:52
7/11 anonim válasza:
#6 enged meg magadnak, hogy kis ideig egy leeresztett lufi legyél :)
2022. ápr. 22. 15:19
8/11 A kérdező kommentje:
7-es igen, én is így gondoltam, de ez az állapot sajnos kb 3 hete tart. Maskor max 2-3 nap alatt simán rendbe jöttem, feltöltődtem.
2022. ápr. 22. 15:51
9/11 anonim válasza:
Nyilvan kimerultel a stressz miatt.
Ha meg csak azt az oldalt nezzuk, ahol talalkozgatsz valakivel, benne lehet az is, hogy mar elmult az izgalom, amit adott az elejen, megszokotta valt. Ha esetleg te szintet leptel volna ebben es a masik nem akar, az is kiabrandito.
2022. ápr. 23. 08:14
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott a kiábrandultság, de ezt elvetettem,mert az illetővel változatlanul szivesen beszélgetek, találkozom, csupán nincs olyan türelmem, mint volt. Úgy értem előtte 3-4 óra együtt töltött idő minden mp-e öröm volt, most meg másfél óra után azt érzem, le vagyok fáradva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!