Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy, egy fiú csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy, egy fiú csak barátkozni akar? Mert azt mondja: De emelett:

Figyelt kérdés
Ott vannak bizonyos poénok, amik utalnak arra hogy többet szeretne, tervek hogy lessz ilyen vagy olyan helyzet, ott vannak érintések, hátulról megölel, elmondja hogy számíthatsz rá. Mesél magáról. stb.
2022. ápr. 21. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy van. Amelyik ferfi lelegzik az Dugni akar.
2022. ápr. 21. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
1: nagyon ez
2022. ápr. 21. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Van egy lánybarátom akibe 2 év barátság után zúgtam bele.

Nem tudom miért, lehet hogy aszexuális vagyok és ahogy jobban megismertem őt, a szomorú múltját és a személyiségét úgy estem bele.

(Szép lány, volt pár kérője.)

Sajnos nem tudtam elnyomni azokat a gyengéd érzéseket és belebetegedtem a szerelembe így egy idő után bevallottam neki hogy tetszik nekem.

Persze kikosarazott mert nem vagyok az esete, viszont azóta barátok maradtunk.

Persze a vallomás után úgy érzem hogy nem maradt ugyanolyan a kapcsolatunk mint előtte.

De nem bántam meg hogy elmondtam neki hogy mit érzek mert megbántam volna.

2022. ápr. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!