Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a reális következményei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a reális következményei annak, hogyha szerelmet vallok egy lakásos prostinak?

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan ez teljesen egyénfüggő, ismerni kéne hozzá legalább a prostit, de inkább mind a 2 felet…

De ez most nem adott.

Milyen “tipikus” következményei lehetnének akkor ennek?

Nekem 2 jutott eszembe… Az egyik, hogy összejövünk a vallomás után.

A másik, hogy a prosti elküld és megkér, hogy többé ne is menjek…

Mik lehetnek még?

2022. ápr. 20. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyan már, semmi gondja nem lehet. Ha olyan a lány és tényleg vonzódnak egymáshoz, akkor simán lehet jóó. OK talán 100-ból 2-3 lenne, aki szeretné ezt. Nekem pl 10 éve volt így egy lány, aki aztán abba is hagyta. Egyetemi jó diplomás végzettségéhez méltó teljesen normális munkhelyet intéztem neki. 5,5 évig éltünk együtt, utána mentünk szét. Rá 3 hónapra pedig elment külföldre, jó helyre, jó munkahelyre. Évente kb 2-3x ráírunk egymásra csak úgy és minden happy nála. SZóval :

IGEN lehetséges, hogy jó lesz, de mondom, az esély nagyon kicsi.

2022. ápr. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!