Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálna arra,hogy meghíztam?
Van önbizalmad ha nem zavar milyen dagi vagy. 160cm-hez már a 68kg is sok.
Ha úgy sem akarsz a kulsodon változtatni akkor mindegy mit gondol az ex.
Én a helyében örülnék neki, amúgy is a teltebb lányokra bukom. :)
Ez nyilván egyénfüggő, lehet, hogy kiakad rajta, lehet, hogy nem. De ha problémája van, akkor fogadd el a döntését és keress föl inkább engem :D ;)
30F
Neked kéne ismerned a fiúd ízlését, nem nekünk. Van, akinek ez bejön, van, aki megtűri, meg van, akinek kizárt. És ez nem felületesség, senki sem tudja jólneveltségből átugrani a saját szexuális vonzalmát, illetve azt, ami taszítja. Ha olyan az exed, akinek nem bejövős a kövérség, akkor jobb, ha gyorsan helyre kapod magad, ha akarsz valamit.
"Ti hogyan fogadnátok?"
Nekem (F) speciel jobban bejön, ha van mit fogni (egy mértékig), és velem is fordult már elő, hogy meghíztam télen 85-ről 95-re, de én 180-hoz. Tehát megérteném, hogy van ilyen, nem dőlne össze a világ... de azért a magasságodhoz viszonyítva, hogy is mondjam, azért ez már kezd túlzás lenni, nem ártana behúzni a vészféket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!