Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálna arra,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálna arra,hogy meghíztam?

Figyelt kérdés
Adott a szituáció, van egy exem akivel jó barátságban maradtunk de nem találkoztunk pár hónapja viszont most lehet újra alakulna valami és találkozni fogunk. Neki még vannak valószínűleg érzései, viszont a külsőm megváltozott, elég sokat híztam. Ti hogyan fogadnátok, ha egy lány,akivel hónapok óta nem találkozatok, látványosan meghízna? Esetleg mondjam el neki?

2022. ápr. 20. 13:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Nos én amúgy elégedett vagyok magammal, nem terveztem lefogyni mivel azért annyira nem durva és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, egyedül a srác véleménye az ami érdekelne most. Engem fordított helyzetben egyáltalán nem zavarna, hiszen nem csak a külső a fontos. Végülis arra jutottam hogy küldök neki képet magamról olyan céllal hogy mit gondol egy ruháról, aztán eldől a dolog.
2022. ápr. 20. 22:21
 22/24 anonim ***** válasza:
61%

Van önbizalmad ha nem zavar milyen dagi vagy. 160cm-hez már a 68kg is sok.

Ha úgy sem akarsz a kulsodon változtatni akkor mindegy mit gondol az ex.

2022. ápr. 21. 06:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Én a helyében örülnék neki, amúgy is a teltebb lányokra bukom. :)

Ez nyilván egyénfüggő, lehet, hogy kiakad rajta, lehet, hogy nem. De ha problémája van, akkor fogadd el a döntését és keress föl inkább engem :D ;)

30F

2022. ápr. 21. 09:21
 24/24 anonim ***** válasza:

Neked kéne ismerned a fiúd ízlését, nem nekünk. Van, akinek ez bejön, van, aki megtűri, meg van, akinek kizárt. És ez nem felületesség, senki sem tudja jólneveltségből átugrani a saját szexuális vonzalmát, illetve azt, ami taszítja. Ha olyan az exed, akinek nem bejövős a kövérség, akkor jobb, ha gyorsan helyre kapod magad, ha akarsz valamit.

"Ti hogyan fogadnátok?"

Nekem (F) speciel jobban bejön, ha van mit fogni (egy mértékig), és velem is fordult már elő, hogy meghíztam télen 85-ről 95-re, de én 180-hoz. Tehát megérteném, hogy van ilyen, nem dőlne össze a világ... de azért a magasságodhoz viszonyítva, hogy is mondjam, azért ez már kezd túlzás lenni, nem ártana behúzni a vészféket.

2022. ápr. 23. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!