Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálna arra,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálna arra,hogy meghíztam?

Figyelt kérdés
Adott a szituáció, van egy exem akivel jó barátságban maradtunk de nem találkoztunk pár hónapja viszont most lehet újra alakulna valami és találkozni fogunk. Neki még vannak valószínűleg érzései, viszont a külsőm megváltozott, elég sokat híztam. Ti hogyan fogadnátok, ha egy lány,akivel hónapok óta nem találkozatok, látványosan meghízna? Esetleg mondjam el neki?

2022. ápr. 20. 13:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, de az exednek akkor is egyéni véleménye van.

Ez nem egy állandó állapot, legalábbis nem mondtad, hogy téged zavar-e vagy így most jól érzed magad. Ha tartósan szeretnél husibb maradni, akkor érdemes előre szólni, az már lényegében egy állandó dolog. Ha viszont szeretnél fogyni, akkor majd mondod neki élőben, hogy volt egy nehezebb időszakod, de dolgozol rajta. Egyébként meg felnőtt férfi, csak el tudja dönteni, hogy mi legyen amikor meglát, nem kell félteni. Ha zavarja, akkor intő jel, hogy tök felesleges összejönni újra.

2022. ápr. 20. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, hogy zavarni fogja. Pár hónap leforgása alatt egy másik ember lettél külsőre.

Mondjuk egy ilyen "ex, akivel pár hónapja nem találkoztunk, de most újra alakulna valami" dolognak eredeti külsővel se adnék túl sok esélyt.

2022. ápr. 20. 15:00
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom, anno nem azért tetszettél neki, mert arra vágyott volna, hogy idővel kövérebb legyél. Jobb előre elmondani, esetleg fényképet is küldeni. Bár a gyk-s nők az ilyen kijelentéseket úgyis sértésnek veszik, és lepontoznak, mert micsoda pofátlanság már az, hogy egy férfi nem 82 kilósan akar egy nőt, hanem 68 kilósan. Bezzeg ha az ő barátjuk/férjük hízna el, akkor lusta disznónak kiáltanák ki, aki annyira sem képes, hogy vigyázzon az alakjára.
2022. ápr. 20. 15:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett a barátnőm 65 kilósan is, 90 kilósan meg még inkább, tehát bármilyen reakció lehetséges.

Ha annak idején elfogadott egy kis túlsúllyal, akkor valószínűleg nincs fittség fétise, tehát nem az nála az elsődleges szempont, hogy mennyi a súlyod, nem arra izgul, ha egy nő teljesen vékony.

2022. ápr. 20. 15:13
 15/24 anonim ***** válasza:
25%

Ki kérdezte, hogy ti hány kilók vagytok és mit éreztek soknak?

A nő előző súlya a viszonyítási alap, nem az, hogy te vagy a volt csajod akárhány centisen hány kiló… Kit érdekel?

14 kg jelentős hízás, észre fogja venni, de ennyit 3 hónap alatt lefogysz, szóval halaszd el a találkozót, amíg lefogysz, vagy valld be neki.

2022. ápr. 20. 15:14
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
15: és azt mégis miből gondolod, hogy egy ex feltétlenül úgy akar téged viszontlátni, ahogy otthagyott? Szerintem a legtöbbünknél nem lenne akadály, ha a volt barátnőnk kicsit hízott vagy fogyott volna, kivéve, ha annyira sekélyesek vagyunk, hogy csak a testét szerettük.
2022. ápr. 20. 15:23
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Láttam pár hónapja egy volt szerelmemet, lett némi poci meg husi, de bakker még mindig szexi volt, olyan jó kis segge is lett. Btw nő vagyok és a volt szerelmem férfi, pedig én vékony vagyok és alapból nem bukom a husi férfiakra, dehát Ő volt az, megmelengette a szívemet még most is.
2022. ápr. 20. 15:30
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

"ha a volt barátnőnk kicsit hízott vagy fogyott volna, kivéve, ha annyira sekélyesek vagyunk, hogy csak a testét szerettük."

+14 kg 160 centihez, az nem a "hízott egy kicsit" kategória

másrészt meghízni általában hosszabb idő alatt szokott az ember, itt meg tök váratlanul fog azzal szembesülni, hogy az ex már drasztikusan másképp néz ki.

és igen, a testi vonzalom is számít, elvégre gondolom, nem csak a barátságot akarják szorosabbra fűzni. nevezd sekélyesnek vagy bármilyennek, ilyen az emberi természet.

2022. ápr. 20. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Valld be neki... 🤦🏼‍♀️
2022. ápr. 20. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
De tényleg mibe tart megemlíteni, hogy felszedtél?
2022. ápr. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!