Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 45 körül elválnál számitásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 körül elválnál számitásba véve hogy soha nem lesz senkid?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 20. 08:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Már miért ne lenne?

A szüleim most kb ennyi idősek (apám 46, anyám 47) és elváltak. Mindkettőnek rá egy évre új párja lett.

2022. ápr. 20. 08:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szar a kapcsolat hogy már csak gyomorideg meg nyűg minden egyes nap akkor igen. Az egyedüllét is jobb mint a mindennapos szenvedés a társas magányban.
2022. ápr. 20. 08:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne ?
2022. ápr. 20. 08:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
simán lehet. 50 évesen váltam
2022. ápr. 20. 08:14
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintetek mennyire jellemző, hogy valaki az egyedülléttől való félelme miatt nem változtat? Szerintem minden életkorban, mindkét nemnél. Nőknél biztosan, minden életkorban, magamból (is) kiindulva.
2022. ápr. 20. 08:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem lenne olyan, hogy ne lenne senkim, de igen, ha rossz akkor menni kell, az egyedüllét legalább nem rossz.
2022. ápr. 20. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
43 évesen váltam, és a legjobb döntés volt életemben. Én is azt gondoltam, hogy majd nem lesz senkim, kinek kellene egy elvált pasi gyerekkel, de mégis sikerült, most végre olyan kapcsolatban vagyok, amilyet mindig is akartam. Szóval nem vagy lekésve semmiről.
2022. ápr. 20. 09:52
 8/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Kollégám, aki egyben barátom, 45 évesen talált párt - valószínűleg ezúttal az IGAZIT. :))) Kolléganőmre anno 58 évesen talált rá a szerelem. Egy ismerősöm 55 évesen találta meg élete párját. Ha nekik sikerült... Másnak miért ne? 40 felett sem áll meg az élet. Sőt, még később sem.

Nem szabad egy f*s kapcsolatban bennemaradni - akkor sem, ha esetleg utána senkije nem lesz az embernek. Ha minden kötél szakad, egyedül is jobb mint benne vergődni egy toxikus kapcsolatban.

2022. ápr. 20. 10:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha már csak stressz az otthonlét, akkor igen. De ha még nem ilyen súlyos a helyzet, akkor nem feltétlen.
2022. ápr. 20. 10:07
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, rossz a kérdésed!

Pont csak akkor szabad elválni, ha úgy érzed, hogy inkább maradnál egész hátralevő életedben egyedül, mint ebben a házasságban. Amíg nem ezt érzed, addig még küzdeni kell azért a házasságért.

2022. ápr. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!