Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezen múlik a siker, hogy ki mennyire "férfias" (milyen arcszőrzete van meg mekkora a farka stb.) ?
Félreértés ne essék nem picsogok meg nem vagyok búval baszott egész életemben csak néha elszomorodom mikor ezek eszembe jutnak és nem vagyok nőgyűlölő sem vagy ilyesmi, csak érdekel mások hogy vannak ezzel.
22-őt töltöttem be februárban és konkrétan sokszor 18nak sem néznek(nincsenek rendben a hormonjaim ?) és semmi normálisnak mondható arcszőrzetem nincsen. Csak ilyen foltokban nő meg a pajeszom és ennyi. Pedig sokak szerint és szerintem is jól állna kis arcszőrzet. Szőke vagyok egyébként nem tudom ez mennyit befolyásolja a dolgokat de alapból nem vagyok valami szőrős egyedül a mellkasomon meg lentebb.
És mióta egyetemre járok rengeteg csajt hallottam akik szerint így meg úgy fontos hogy mekkora a pénisze valakinek és, hogy így meg úgy mekkora. Kezdem magamat elég "férfiatlannak" érezni mert nem elég, hogy semmi szőröm nem nőtt de a péniszem is az alsó átlag körül mozog és ezeket így elhallgatva mindig nagyon rossz érzés fog el, hogy "nem leszek elég férfi" senkinek.
Régebben egyáltalán nem foglalkoztattak ezek a kérdések de mióta azt látom, hogy körülöttem mindenki becsajozik csak én nem meg a lány barátaimat hallom néha beszélgetni és olyanokat hallok, hogy jajj ezzel a palival szakított mert kicsi a farka meg mit tudom én nem elég borostás meg nincs szakálla rendes akkor nagyon elbizonytalanodok és el is gondolkodok, hogy ha össze is jövök valakivel akkor az nem fog e csalódni és otthagyni. A legnagyobb bajom az, hogy ezeken még változtatni sem lehet mert genetika és akkor én hiába adok magamra, edzek ésatöbbi ha végső soron másban meg alulmaradok és nem lesz esélyem egy csajnál sem aki tetszik mert mindig lesz nálam jobb, férfiasabb stb.
Nekem sem jön be az arcszőrzet, nem értem, miért érzed hátránynak a hiányát. Legtöbb ismerősöm borotválkozik, akinek lenne is, és szerintem úgy jobb.
Farokméretről rengetegen írták, hogy nem számít, max 1-2 nőnek, de a férfiak szeretik inkább méregetni, túlgondolni a témát.
Tudod mitől leszel férfias? A viselkedésedtől, személyiségedtől, belső értékeidtől. A nyugodt határozottság, magabiztosság, felelősségteljesség, az előzékenység, udvariasság, talpraesettség, az ha a helyzet ura vagy, nem veszíted el a fejed stb ez mind nagyon férfias. Egy nagy szőrös majomállat is tud kiábrándítóan gyerekes és férfiatlan lenni, ha kis hisztis mindenért, beleköt másba, mint egy kisgyerek, önző, felelőtlen... Hidd el, ezek látszanak a viselkedésedben, kisugárzásodban, és az értelmes nők megérzik, hogy ki a férfias, és ezek a jó tulajdonságok vonzóvá tesznek.
13
Szóval nem mondtam, hogy a nőknél nem lehetnek ilyenek. Ez nem egy nemfüggő dolog. Mindenkinek megvan a maga gondja vagy kérdései amire keresi a választ és szerintem kontrázni azzal, hogy na de az ellenkező nemnek nincs ilyen ? az nem célra vezető mert nem ez volt a lényeg, ezeket a kérdéseket ugyan úgy felteheti egy lány is az ő testével kapcsolatban senki nem fogja lehurrogni szerintem. Nekem is volt barátnőm akinek volt szőr a karján de sosem tettem szóvá neki ő volt az aki egyszer megkérdezte, hogy egyébként észrevettem e már. :D Szóval de nyilván a nőket is érinti ez de mivel nem nő vagyok ezért a saját vonatkozásomban tettem fel a kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!