Gyatra arcszőrzettel a szakállorintált társadalomban magabiztosan HOGYAN?
Ha téged ez ennyire fusztrál, menj el endokrinologushoz és kérj hormonpótlást.
Mellesleg nem ettől függ a férfiasság, hanem ennél sokkal fontosabb dolgoktól.
Megbízható vagy e? Rendes, tisztességes? Stabill élettel? Foglalkozol a testi és lelki egészségeddel? Sportolsz?
A szőrrel ne akarj jellembeli hibákat elfedni...;(
Nyugi, a szakáll kevesebb nőnek tezszik, mint a borotvált arc.
Nekem se nő normálisan, pedig egy masszív borostával kevésbé lennék kölyök képű.
Ez a szakáll divat egyébként egész régóta tart. Szerintem pár év és megint jön valami más.
1. létezik szakállbeültetés...
2. ha jól nézel ki.. az arcod basz-ott mindegy hogy szakállas vagy-e vagy nem
Én nem vettem észre, hogy bármelyik nő bukna a szakállra.
Gandalf voltam, sziasztok!
Jajjj, kérdező, ne haragudj, de olyan jót röhögtem a kérdéseden! "szakállorientált társadalom" , "elveszek férfiasságban" Olyan, mint egy paródia. :D
Kissé rápörögtél a témára, nem gondolod? nyugi, ha egy nőnek bejössz, pont les.zarja, van-e szakállad.
A szép szakáll a nőknél nem követelmény, sőt sokan utálják is, viszont a melegeknek nagyon bejön, azaz más férfiaknak.
Szóval nem lehet rossz feltételezés, hogy neked mint férfi jobban tetszek egy fajta ideál ként mint egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!