Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tud hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tud hűséges maradni az ember, ha máshoz vonzódik?

Figyelt kérdés
Hűséges tud maradni, elég az akarat vagy idővel tuti bukás és nem tud az ember ellenállni?
2022. ápr. 18. 01:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha két ember őszintén szereti egymást, avval nem lehet versenyezni kívülről. Persze ezt ritka dolog, az emberek nem vállalják fel magukat.

Helyette inkább szép maszkokat húznak és avval ismerkednék, a vágyat nem lehet ezzel becsapni.

2022. ápr. 18. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleg szokott lenni, ha osszejon egy kis flort a masikkal, illetve tudom biztosra, hogy megvan a lehetoseg es elhetnek vele, ha akarnek. Eddig nem tartom megcsalasnak. Nem akarok elni a lehetoseggel altalaban, de a vadaszoszton szerintem mindenkiben megvan, csak van akinek nem eleg, hogy igen, meglehetne, muszaj egyutt is lennie a masikkal. En nem akarok a parom hata mogott masokkal lenni, de nyilvan jol esik az embernek az a kezdeti izgalom, ami egy fix kapcsolatban mar sehogy nem lesz meg, barhogyan probaljatok fenntartani a tuzet, a sok eve melletted levo parod miatt soha nem fogsz izgulni, hogy vajon bejossz-e neki, elhiv-e randira, stb.

De nekem ahhoz mar nincsen eleg motivaciom, hogy konkretan titkolozni, hazudozni kezdjek a hata mogott, csak hogy osszejojjon 1-2 szex masokkal.

2022. ápr. 18. 09:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehetséges, csak kérdés, mennyi értelme van, vagy mennyire éri meg... Elnyomott érzésekkel élni sem feltétlenül jó. Persze ha csak ösztönökről van szó, az más, de ha érzel is a másik iránt, az elég bonyolult...
2022. ápr. 18. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Párom is ilyen mint amit 12.irt.

Teljesen elég neki annyi hogy megkaphatna másokat is, de egyik sem kell neki valojában mert tudatosan hű.

2022. ápr. 18. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Több tényezős. Milyen a kapcsolata, mennyire szereti a párját. Milyen beállítottságú, mennyire könnyen lép félre. Mennyire lenne lehetősége a félrelépésre...

Meg olyasmi amit írtak korábban, lehet elég neki kicsit titokban megélni amit már kapcsolatban nem élhet meg. A hódítást, az új kapcsolat izgalmát, a vonzalom érzését...

Lehet, hogy a kapcsolata erősebb bármilyen vonzalomnál.

2022. ápr. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!