Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kettesben vagyunk, érzem, hogy vonzódik hozzám, nagyon kedves velem, de ha már egy plusz ember kerül a tarsasagunkban, nem szól hozzám, szinte üvegkent kezel. Miert lehet ez?
1. Unaloműző vagy, amíg egyedül van, jobb nincs alapon elbeszélget veled, de ahogy érdekesebb a társaság, téged hanyagol.
2. Zárkózott, és nem sok ember előtt nyílik meg: Veled szívesen beszélget, felszabadult, de ahogy több ember lesz a színen, becsukódik, mint egy kagyló.
3. Érez irántad valamit, és mások előtt zavarban van, nem akarja, hogy észrevegyék.
4. Nem így van, csak te érzed így.
Kb ezek a lehetőségek.
Éppen azért mert félénk. Lassan már eljutott oda, hogy kettesben feloldódjon, de társaságban még zavarban van.
Tudom, mert én is ilyen vagyok. Egy közegben vagy társaságban nyílt vagyok és természetes, illetve az élet minden területén is határozott vagyok. Azonban ha nő kerül a képbe, akkor összezavarodok, félénk leszek és ügyetlen. Sok idő kell, hogy feloldódjak, természetesnek vegyem a közelségét egy "biztonságos" környezetben, ahol ketten vagyunk. Nagyobb társaságban (akár csak egy harmadik személy jelenléte esetén, főleg ha közös ismerős) megint csak zavarban vagyok, ahhoz is el kell telnie némi időnek, hogy ilyen szituációkban is természetes legyek.
Ne vedd ezt tőle udvariatlanságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!